上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 knockmanz 於 2021-1-10 10:29 發表 查看引用來源
係咪表姐對住你彎腰?
睇佢嘅角度應該係高炒

回覆 4796# 最錫我老婆 的帖子

角度巧正

高抄!正呀!
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-10 01:03 發表 查看引用來源
呢排聖誕又新年,公司特別忙,加上早排有一次喺屋企我偷影佢表姐嗰陣俾老婆見到,當場斷正。好彩嘅係我將所有偷影老婆(佢唔知嗰啲)同所有我偷影過佢表姐嗰啲相收埋晒喺一個意想不到嘅地方,所以我都可以同老婆解釋係第一次。 ...

樓主,呢排三叔除左之前偷底褲打飛機之外,仲有咩動靜?
多謝您的分享!

我覺得表姐明俾你影.啦、佢直情拉開哂?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-10 07:32 發表 查看引用來源

令我諗翻起有一次我同老婆返去外家,見到佢個大妹着住低胸吊帶裙,我坐咗喺梳化位睇電視,佢係我前面對住我彎腰,原來佢冇着胸圍,俾我完全睇晒 ...
咁你要上多幾次

引用:
原帖由 chris4296 於 2021-1-10 23:31 發表 查看引用來源
我覺得表姐明俾你影.啦、佢直情拉開哂?
佢坐喺地下一路含住條頸鍊(佢嘅壞習慣)一路用laptop,著住啲鬆身大領嘅tshirt咁樣坐唔洗拉開都走晒光啦

引用:
原帖由 fernando_9 於 2021-1-10 22:20 發表 查看引用來源
樓主,呢排三叔除左之前偷底褲打飛機之外,仲有咩動靜?
多謝您的分享!
都係平時一樣咁𥄫嘢囉,暫時仲未入過佢間房

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-10 07:32 發表 查看引用來源

令我諗翻起有一次我同老婆返去外家,見到佢個大妹着住低胸吊帶裙,我坐咗喺梳化位睇電視,佢係我前面對住我彎腰,原來佢冇着胸圍,俾我完全睇晒 ...
呢啲先正,我以前上ex屋企食飯都𥄫過佢細妹走光,唔止lin都睇埋,仲抽水摸過無數次

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-1-11 01:58 發表 查看引用來源

咁你要上多幾次
冇咩興趣,反而想老婆走光比其他人睇多啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆