上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 00:28 發表 查看引用來源

請慢慢學識.....自我減壓.
自動增壓就有:030:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 12:26 AM 發表 查看引用來源

邊個激親你:046: ...
何只關心..仲有擔心!!
個個見到你..都問你病好未~~
係咪幾SWEET呢~~~~
我D靚.....蠢到............死..................

一個講野好唔識做人.....(得罪左人都唔知果D):046:
一個以為好醒.一路MSN做野, 一路做錯哂.要我執手尾 (不過識做人唔會出言得罪我):046:

你話呀......做佢兩個阿頭真係難......

係呢到真係好SWEET架:096: :096: :096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 12:31 AM 發表 查看引用來源

我D靚.....蠢到............死..................

一個講野好唔識做人.....(得罪左人都唔知果D):046:
一個以為好醒.一路MSN做野, 一路做錯哂.要我執手尾 (不過識做人唔會出言得罪我):046:

你話呀...... ...
咁就真係慘D......
咁你都真係幾辛苦:028:
係GA~~~我都覺係度好SWEET~~~

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 12:31 AM 發表 查看引用來源

睇來我都要變一變身........先...........:034:

貓B 變身.......................傾心事和安慰大師係到:086:

WILL有咩幫到你......最多見你係靚仔唔收你錢.....:027:

我平時收好貴架.......:071: :071: :071:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 00:33 發表 查看引用來源

睇來我都要變一變身........先...........:034:

貓B 變身.......................傾心事和安慰大師係到:086:

WILL有咩幫到你......最多見你係靚仔唔收你錢.....:027:

我平時收好貴架.......:071: :0 ...
好多喎,要數既話,天光都未完呀

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 12:33 AM 發表 查看引用來源

咁就真係慘D......
咁你都真係幾辛苦:028:
係GA~~~我都覺係度好SWEET~~~
兩個都係一張白紙......我一手帶出來.....

但係.......估唔到跟我咁耐.....都學唔到一半.....咁唉........

我就係覺得呢到SWEET先日日上來. 減壓......:096:

講完冇人理...算~
食完宵夜去飲0野~~~

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-24 12:31 AM 發表 查看引用來源

返工實有壓力ga,睇你點悉放je....

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 00:36 發表 查看引用來源
講完冇人理...算~
食完宵夜去飲0野~~~
你話我呀

返嚟啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆