上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

回覆 4782# 最錫我老婆 的帖子

等睇三叔對住你老婆打飛機🤩🤩🤩

回覆 4782# 最錫我老婆 的帖子

阿嫂正到無人有,Ching重有無多啲呀?🙏🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-24 09:14 發表 查看引用來源
聖誕節不嬲都係老婆最鐘意嘅節日,今日聖誕前夕老婆唔洗返工但係都已經一早起咗身,仲send相過嚟引我。可憐我今日晨咁早都要返office開工,個衰婆仲走嚟引我。

佢仲話今日好有節日嘅spirit,仲諗住一陣間派吓彩。

https:// ...
結果點,有冇成功引三叔

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-12-28 15:09 發表 查看引用來源

結果點,有冇成功引三叔
有冇最新消息

三日,我推返亞嫂兩下先

呢排聖誕又新年,公司特別忙,加上早排有一次喺屋企我偷影佢表姐嗰陣俾老婆見到,當場斷正。好彩嘅係我將所有偷影老婆(佢唔知嗰啲)同所有我偷影過佢表姐嗰啲相收埋晒喺一個意想不到嘅地方,所以我都可以同老婆解釋係第一次。佢都有嬲咗陣不過𠱁咗幾日總算冇事,如果俾佢知道我偷影咗佢表姐咁多次 (由其係佢表姐瞓緊覺嗰啲) 嘅話我實死得好慘。

所以為咗避嫌少咗上嚟,呢排老婆介心少咗先上返嚟。

老婆表姐已經走咗返返自己屋企都有兩個星期左右,佢走咗之後我都失落咗幾日,真係唔知幾時先再會有機會可以咁咁樣見到表姐對lin。。。 😞 😔

耐冇上嚟post返張表張臨走前一日,老婆返咗公我又同表姐喺屋企嗰陣偷影嘅相先

附件

正呀師兄!keep updating

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-10 01:03 發表 查看引用來源
呢排聖誕又新年,公司特別忙,加上早排有一次喺屋企我偷影佢表姐嗰陣俾老婆見到,當場斷正。好彩嘅係我將所有偷影老婆(佢唔知嗰啲)同所有我偷影過佢表姐嗰啲相收埋晒喺一個意想不到嘅地方,所以我都可以同老婆解釋係第一次。 ...
令我諗翻起有一次我同老婆返去外家,見到佢個大妹着住低胸吊帶裙,我坐咗喺梳化位睇電視,佢係我前面對住我彎腰,原來佢冇着胸圍,俾我完全睇晒

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-10 01:03 發表 查看引用來源
呢排聖誕又新年,公司特別忙,加上早排有一次喺屋企我偷影佢表姐嗰陣俾老婆見到,當場斷正。好彩嘅係我將所有偷影老婆(佢唔知嗰啲)同所有我偷影過佢表姐嗰啲相收埋晒喺一個意想不到嘅地方,所以我都可以同老婆解釋係第一次。 ...
師兄唔好失望,農曆新年就快到 ,一定有機會重遇你表姐 嗰對 lin

係咪表姐對住你彎腰?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆