上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[138]

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-28 03:28 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉......唔駛理佢, 佢未食葯:smile_34:
lulu又係有病呀:smile_13: ,你有無帶他去賺睇醫生呀:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-28 03:32 PM 發表 查看引用來源

lulu又係有病呀:smile_13: ,你有無帶他去賺睇醫生呀:smile_14:
醫番嘥葯費, 死症, 無得救:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-28 03:24 PM 發表 查看引用來源
是我無法太傻 真的哭了
怕是你聽不到 卻不太懂怎傾訴
害怕錯失 真的太多
是你無法太傻 亦是無助
害怕會哭到天光了  你倦了
亦無須感歎 你是否很不慣

我真係唔習慣...呀...:smile_o03:
比d時間啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-28 03:37 PM 發表 查看引用來源
醫番㚱葯費, 死症, 無得救:smile_30: :smile_30:
我們介紹個靚女給他.就藥到病除,龍馬精神了:smile_30: :smile_30:我剛看完電視播的十面埋伏,真是癡線,你看過未呀,劉德華做的,個戲真是白痴,全部人死晒都有:smile_22:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-28 03:38 PM 發表 查看引用來源

比d時間啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我雖不知什麼事.ching ching你安慰多d rita呀:smile_13:
ching ching bye bye,的我都出去走走了:smile_o07:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-28 02:23 PM 發表 查看引用來源
希望個個朋友快快報平安, 免我honey擔心:smile_38: :smile_38:
你就袋袋平安

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-28 03:08 PM 發表 查看引用來源
誰 如 我 愛 妳 那 麼 多
別 當 我 猶 如 路 過
為 何 仍 然 贈 我 這 苦 楚
誰 如 我 愛 妳 那 麼 多
原 來 從 未 認 識 我
還 是 未 真 過

:smile_39: :smile_24: :smile_24:
又唱.............

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-28 03:24 PM 發表 查看引用來源
是我無法太傻 真的哭了
怕是你聽不到 卻不太懂怎傾訴
害怕錯失 真的太多
是你無法太傻 亦是無助
害怕會哭到天光了  你倦了
亦無須感歎 你是否很不慣

我真係唔習慣...呀...:smile_o03:
要面對..........單獨唔開心無用架

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-28 03:38 PM 發表 查看引用來源

二天夠啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-28 03:44 PM 發表 查看引用來源

我們介紹個靚女給他.就藥到病除,龍馬精神了:smile_30: :smile_30:我剛看完電視播的十面埋伏,真是癡線,你看過未呀,劉德華做的,個戲真是白痴,全部人死晒都有:smile_22:
唔環保

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆