上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-30 07:07 AM 發表 查看引用來源
係~:smile_o13:
我放工call你們, 唔知你們去邊:smile_42:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-30 10:35 AM 發表 查看引用來源
SORRY!! 咁多位,因今朝開會後收到公司通知需出席明天公司舉辦的活動,所以今晚未能出席,已通知清純了,在這裡再向大家交代,有關今次活動應夾之費用,我願意夾返,請事後告知!!
十分抱歉!!!!:smile_o06: :smile_o06: :sm ...
下次囉:smile_38:

am i too late to join?

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-30 13:40 發表 查看引用來源

我放工call你們, 唔知你們去邊:smile_42:
鵝頸橋街市:smile_38:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-30 02:06 PM 發表 查看引用來源

鵝頸橋街市:smile_38:
Just PM you for the details.....:smile_o15:

你地玩得開心d:smile_o06:

都ok好玩架

我返黎喇~~
佢地應該要眠一眠喇:smile_o10:
不過我仲係好精神呢:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-1 02:13 AM 發表 查看引用來源
都ok好玩架
係呀...
因為我 d  fds  要提早返 USA .所以我冇 join 你地個 party...呀

我琴晚都係去唱 k ..可能嘈得濟..聽唔到.阿 清純  send 個 message 比我..
我都係返到屋企冇耐呀..我搭左成個鐘頭的機場巴士...
依家我都未眼訓............
我近排可能工作問題關係..搞到我冇覺好訓...最衰個死 GM .... 黎左半年冇耐..就搞到我半死...
依家每朝都唔 x 想返工..如果唔係為錢.我都唔會死撐下去啦..

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-1 12:32 PM 發表 查看引用來源

係呀...
因為我 d  fds  要提早返 USA .所以我冇 join 你地個 party...呀

我琴晚都係去唱 k ..可能嘈得濟..聽唔到.阿 清純  send 個 message 比我..
我都係返到屋企冇耐呀..我搭左成個鐘頭的機場巴士...
依 ...
另某高就:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆