上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  291.1k

引用:
原帖由 1515 於 2009-6-19 04:06 AM 發表 查看引用來源
師兄 好文好文!!

真係好好睇! 用既字眼應柔則柔 應剛則剛
睇既每一句 都可以幻想到個畫面出黎
如果係外國  或者可以用黎拍一個短片 當然會較藝術性

雖然唔知個故仔最後係點 但我覺得Sharon 係旅程有你相伴佢 ...
引用:
原帖由 1515 於 2009-6-20 12:18 AM 發表 查看引用來源
見到師兄既一句:唔通我鐘意左佢....心諗..黎緊應該仲有好野睇 (內心戲)!!

而家係Sharon同你講晒佢既內心出黎 你出於關心佢既情況下 同埋去旅行無其他旅伴先有呢個感覺je
過獎過獎
ching都估中左d野

回覆 389# 的帖子

好羨慕你! 希望快d有更新!

引用:
原帖由 性急仔 於 2009-6-19 06:21 PM 發表 查看引用來源
有冇即刻補充番D套先 :smile_15:
哈...呢層...

引用:
原帖由 昨日的你 於 2009-6-19 06:38 PM 發表 查看引用來源

@@要等到下星期=.="""

最想知係你地而家仲有冇KEEP住呢????
留番第15回終章交待一切

引用:
原帖由 得得地喇 於 2009-6-19 06:56 PM 發表 查看引用來源
Ching 一篇比一篇精彩, 吊曬引, 一定等你個POST, 不見不散呀!:smile_o06:
:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-19 06:41 PM 發表 查看引用來源
oh...
好想追埋落去!!
不過你唔得閒冇辦法啦.. :smile_39:
日頭有野忙   半夜又唔敢打   打完搵著自己黎搞 :smile_o08:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 10:38 PM 發表 查看引用來源

呢兩日我哋都可以抖吓

C U NEXT MON:smile_15:
訓~ cu :smile_o13:

WA,NEXT PART GOOD

Thanks for sharings

good go on ggood good

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆