上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.2k

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 11:24 AM 發表

被需要同被愛gei感覺...重好過自己苦苦追尋......:smile_30:
係架
單純得多
唔錯

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 11:25 AM 發表

哈哈:smile_30: :smile_30:
尤其是有鼻涕果啲....好核突架!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:27 AM 發表
尤其是有鼻涕果啲....好核突架!
冇啦啦點解會有鼻涕:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:13 AM 發表 查看引用來源
狗都有要求架...俾條西施骨黎咬下好喎....主人!:smile_30:
個分別係.......強弱(原)殊....

只有我鐘意點就點......
唔似得男女關係...要平衡同對等....就唔易解決...:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:16 AM 發表 查看引用來源
佢係屋企瀨屎瀨尿果陣你就知煩喇....小小!:smile_38:
呢下就考愛心啦..........唔夠都唔願做....:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:21 AM 發表 查看引用來源
我就頂唔順喇....臭臭....:smile_27:
請工人啦............錢係萬惡...亦係萬能....:smile_30:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 11:28 AM 發表

冇啦啦點解會有鼻涕:smile_41:
點知呀....有流感掛....

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 11:24 AM 發表 查看引用來源

多多少少少都有做過架
咁唔好等閃電先結啦.....

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 11:24 AM 發表 查看引用來源
我最怕啲狗闻我.....:smile_42:
你聞返佢lo.......

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 11:29 AM 發表

個分別係.......強弱(原)殊....

只有我鐘意點就點......
唔似得男女關係...要平衡同對等....就唔易解決...:smile_30:
你今餐唔俾條西施骨黎....信唔信我咬你吖嗱......主人!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆