上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:08 AM 發表 查看引用來源

哥哥..你仲唔訓 聽日唔駛do咩?
要0800................而家咁多人係度又唔想訓住:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:09 AM 發表 查看引用來源
點止8分鐘..你有無興趣試吓~~:smile_47: :smile_47:
唔怪呀~
:smile_13: 唔好啦...一陣有人打我架
:smile_22: 以後都唔比叫丫...

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:12 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: kc你咁講我怕羞架:smile_30:
唔好叫我kc甘見外....叫我阿7 la:smile_o01:
我就係鍾意見到你怕羞個樣:smile_o09:

引用:
原帖由 【RIO】 於 1/6/2009 03:07 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47: 你都有杯茶啦..我唔岩你架啦:smile_13:
但點解要咁既樣~:smile_13: <-----

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:12 AM 發表 查看引用來源
你之前msn又唔開..又無上post..唔通無啦啦打俾你呀~~:smile_19: :smile_19:
比得電話number比你梗係罹黎打ka la:smile_o02:
你唔記得左我la:smile_o08: :smile_o03:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:09 AM 發表 查看引用來源

我住粉嶺個面架...
講真養架車仲難過養自己..佢咩都要錢:smile_13:
係呀.. 我住屯門架! 所以有車好D LOR!!
認同X100000000. 養架車1個月幾千蚊丫!!!!!

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:10 AM 發表 查看引用來源
下次係你耳邊叫~~
:smile_34: 你試下...睇下我會唔會咬你:smile_30:

引用:
原帖由 瑩影 於 1/6/2009 03:09 發表 查看引用來源
好累~
連飲5晚~~
都唔知會唔會好快死~!!!
邊有咁快吖..都仲未同我飲~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 03:13 AM 發表 查看引用來源

明天要返工呀. BUT我返幾點都得架!! 同埋慣左訓好小!!
彈性上班時間:smile_o04: 你訓甘少皮膚會唔好會唔令女ka:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:15 發表 查看引用來源
邊有咁快吖..都仲未同我飲~~:smile_30: :smile_30:
5晚呀~仲要係晚晚9PM飲到第早5AM先走~
返到HOME就訓~訓醒再去飲~

今日早左~COZ再咁飲...命都比埋佢~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆