上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 12:12 PM 發表 查看引用來源
你咩事又死呀!!!
笑死呀....吹甩佢d 雀毛呀:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 12:08 PM 發表 查看引用來源

個價好低:smile_30: 平D冇水位:smile_30: 邊有妳公司D員工今好水:smile_30: :smile_30:
我都唔知我公司D員工好唔好水喎....但係我公司大把(精)留水囉!!!!

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 12:10 PM 發表 查看引用來源

28/5放, 8/6返
咁老闆你又幾時放假呀?
放今長:smile_30: 我鐘意
去邊:smile_30: :smile_30: 要吾要我陪:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 12:14 PM 發表 查看引用來源
唔駛客氣....你鐘意咪得囉....
老闆真係好架o者:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 12:10 PM 發表 查看引用來源

28/5放, 8/6返
咁老闆你又幾時放假呀?
去旅行呢....我7月先放...有排!!!

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 12:15 PM 發表 查看引用來源
我都唔知我公司D員工好唔好水喎....但係我公司大把(精)留水囉!!!!
我好辛苦呀....殺左我吧啦:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 12:13 PM 發表 查看引用來源

耶....我岩岩咪教左老闆你點樣炒飯囉, 你有冇擺o係個心度

初初炒呢, 可能未必會一下子咁成功炒出好既飯, 但唔緊要, 燶左我都會食既, 因為呢d 係老闆既一番心意嘛
嘩....你真係好識哄我開心既即.... 我為左你...我努力學好D炒飯呀!!!俾D時間我!!

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 12:16 PM 發表 查看引用來源

老闆真係好架o者:smile_40: :smile_40:
我對員工好好架....唔係點可以留得住D員工呢???

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 12:15 PM 發表 查看引用來源

放今長:smile_30: 我鐘意
去邊:smile_30: :smile_30: 要吾要我陪:smile_30: :smile_30:
睇黎你好鍾意長喎

唔駛你陪喇...你呢d 生意人咁得忙, 邊有時間陪我呢d 小小既接待員架, 我一早就搵左個伴陪我架喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 12:14 PM 發表 查看引用來源

hm...都有咁既可能
吹甩雀毛:smile_03: :smile_03:
妳宜家知系名牌:smile_38: 吹甩雀毛:smile_30: :smile_30: 好多女都有:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆