上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  33.0k

引用:
原帖由 搶女團長 於 2009-4-15 11:30 PM 發表 查看引用來源
5哥,系我呀!:smile_30:
食蕉啦你...:smile_45: ...唉...:smile_42:

等緊明日有相報告

引用:
原帖由 搶女團長 於 2009-4-15 11:30 PM 發表 查看引用來源
5哥,系我呀!:smile_30:
正一死咸濕佬~~~

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:46 PM 發表 查看引用來源

正一死咸濕佬~~~
做乜鬧我呢個CP街坊?

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 06:02 PM 發表

你果晚點呀~~~出包膠啦~~!!
條女都唔錯,好嫩,副計好掂,佢話剛做這行一個星期(有可能掛),個晚飲大了,返酒店就倒在梳發上大睡,我就等到在床上訓咗,但三點多被她叫醒,然後佢沖完涼就訓在我旁,接着當然就調情和開工,過程都沒什麼特別,但反而覺得被叫醒的感覺好正,唔知c兄有無類似經驗

引用:
原帖由 搶女團長 於 2009-4-15 11:47 PM 發表 查看引用來源
做乜鬧我呢個CP街坊?
搶晒人地D女:')

引用:
原帖由 andyplayboy 於 2009-4-15 11:48 PM 發表 查看引用來源

條女都唔錯,好嫩,副計好掂,佢話剛做這行一個星期(有可能掛),個晚飲大了,返酒店就倒在梳發上大睡,我就等到在床上訓咗,但三點多被她叫醒,然後佢沖完涼就訓在我旁,接着當然就調情和開工,過程都沒什麼特 ...
HAHA....你都係玩FEEL之人~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:53 PM 發表

HAHA....你都係玩FEEL之人~~!!!
被c兄一語道破tim,無feel就唔好玩,但最近因為feel遇到沉船對象,又有喜又有愁

ths and great report..

有野睇....支持一下先....:smile_04: :smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆