上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(49)※加插櫻花相※

收藏  |  訂閱
759  9.2k

又係人影都無隻:smile_27:

早晨呀
今日天氣好天氣好好, 有無人想去魚排呀:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-13 10:45 AM 發表 查看引用來源
早晨呀
今日天氣好天氣好好, 有無人想去魚排呀:smile_38:
where 魚排? Yung Shu O?

btw Morning all

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-4-13 10:55 AM 發表

where 魚排? Yung Shu O?

btw Morning all
我都唔知呀, 你都知我只係跟字人, 唔水理咁多:smile_30:
不過宜家先去同媽媽飲茶, 飲完睇時間同天氣再決定
你有興趣呀:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-13 11:59 AM 發表 查看引用來源

我都唔知呀, 你都知我只係跟字人, 唔水理咁多:smile_30:
不過宜家先去同媽媽飲茶, 飲完睇時間同天氣再決定
你有興趣呀:smile_41:
好耐唔見你.....

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-4-13 01:30 PM 發表

好耐唔見你.....
係呀, 我去左日本旅行嘛, 之後又入左3日camp, 今日先得閒

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-4-13 03:53 PM 發表 查看引用來源

係呀, 我去左日本旅行嘛, 之後又入左3日camp, 今日先得閒
我黎踩場:smile_34:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-4-13 03:55 PM 發表

我黎踩場:smile_34:
幾驚你行錯路唔知走左去邊tim:smile_30:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-4-13 03:58 PM 發表 查看引用來源

幾驚你行錯路唔知走左去邊tim:smile_30:
我咁知掟邊會盪失路:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-4-13 04:01 PM 發表

我咁知掟邊會盪失路:smile_34: :smile_30:
蛇舖今日都好靜呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆