上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.3k

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:30 PM 發表 查看引用來源

我本來都同你一樣, 沉一排就閃人 :smile_43::smile_43:

但係今次呢個好大機會會係長揸唔放 :smile_44::smile_44:
我支持你長揸!

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:30 PM 發表 查看引用來源

我本來都同你一樣, 沉一排就閃人 :smile_43::smile_43:

但係今次呢個好大機會會係長揸唔放 :smile_44::smile_44:
我唔可以叫做沉,因為我從來唔會養d女:smile_30: 半浮沉:smile_30:

香港有無老婆架你
有既就唔好玩咁大喇,無既就無乜所謂既,但要睇真d條女囉!:smile_38:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 04:42 PM 發表 查看引用來源
我支持你長獱!
多謝肥仔車輪

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 04:44 PM 發表 查看引用來源
我唔可以叫做沉,因為我從來唔會養d女:smile_30: 半浮沉:smile_30:

香港有無老婆架你
有既就唔好玩咁大喇,無既就無乜所謂既,但要睇真d條女囉!:smile_38:
我喺香港無人無物, 寡仔一個 :'):')

咁當然要睇真啲條女先啦, 所以而家都插緊針幫我昅住佢

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:57 PM 發表 查看引用來源

多謝肥仔車輪
唔准咁樣叫我, 你好似肥過我喎!

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 04:59 PM 發表 查看引用來源
唔准咁樣叫我, 你好似肥過我喎!
無話肥過你就唔可以叫架, 同埋呢個名幾可愛吖, 啲女都好鍾意架

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:58 PM 發表 查看引用來源

慢慢黎啦! 睇真 d 至好呀!

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 05:01 PM 發表 查看引用來源
慢慢黎啦! 睇真 d 至好呀!
收到 :smile_34:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 05:01 PM 發表 查看引用來源

無話肥過你就唔可以叫架, 同埋呢個名幾可愛吖, 啲女都好鍾意架
我唔係走可愛路線o架喎!

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:58 PM 發表 查看引用來源

如果單身寡仔又冇咩大害!
祝ching成功啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆