上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎山

收藏  |  訂閱
750  4.3k

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-3-28 21:04 發表 查看引用來源
妳知係唔同架
你又知我知有咩唔同...........:smile_45:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 09:04 PM 發表 查看引用來源

食飽 la...you呢?:smile_46:
岩岩食飽:smile_40:
妳又咁早食飽既:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 08:59 PM 發表 查看引用來源

咁你想要毛毛既一百億................咩咁呀,:smile_03: :smile_03: :smile_03:
總之唔係佢d毛囉

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 21:04 發表 查看引用來源

斷正啦.............要搵人濟期既........就.....:smile_30:
毛毛今次衰斷正俾我捉到啫..............呵
仲慘過衰係餅主手上呀, :smile_30: :smile_30: :smile_30:

係喎,仲未走得既妳

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 09:04 PM 發表 查看引用來源

傾岩食啦..........佢最緊要係杯咖啡飛砂唔走奶啫,
仲有每日一治

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 09:03 PM 發表 查看引用來源

哦...咖啡要奶走糖呀..收到
煮著仔鷄亦..蒸魚..同菜食咋:smile_35:
mor mor 月兒~~:smile_46:

引用:
原帖由 魔天使314 於 2009-3-28 09:04 PM 發表 查看引用來源

咁你都仲未講可以俾d咩禾
妳都唔聽書既:smile_45: 一百億呀:smile_38: <-----睇到未:smile_45:

引用:
原帖由 魔天使314 於 2009-3-28 21:06 發表 查看引用來源

總之唔係佢d毛囉
佢都冇咁多毛俾妳啦..........成一百億,:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 esoko 於 2009-3-28 09:05 PM 發表 查看引用來源
你好:smile_38: 屎屎
其實好耐之前d人都咁叫我

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-3-28 09:06 PM 發表 查看引用來源
岩岩食飽:smile_40:
妳又咁早食飽既:smile_14: :smile_14:
早d 煮咪早d食 law

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆