上一頁下一頁
發新話題

Looking for 25> gentlemen/hotties/MILF...新春中文版...(part 23)

收藏  |  訂閱
744  6.2k

引用:
原帖由 mugen-purin 於 2009-1-17 01:34 AM 發表
係呀,佢地都係來自外國既PARTNER:smile_30:
系來自外星

引用:
原帖由 smithho 於 2009-1-17 01:33 AM 發表 查看引用來源

180 囉
OK啦,應該係有D MUSCLE播,冇做運動肥左少少姐,做返又FIT返:smile_47:

引用:
原帖由 mugen-purin 於 2009-1-17 01:34 發表 查看引用來源
英文名呀,FAT CAT JAI:smile_30:
明白了..................:smile_19: :smile_19: .................唔該晒,......呀manman......

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-17 01:35 AM 發表 查看引用來源
系來自外星
我係地球人負責同外星人談判

引用:
原帖由 mugen-purin 於 2009-1-17 01:31 AM 發表
下次叫佢留定D性水比我地放入雪櫃啦
攞出黎到時可以 GOU d YK 一齊飲或者 :smile_30:
不過唔豬會唔飲死 ... 慾先慾死

引用:
原帖由 mugen-purin 於 2009-1-17 01:36 AM 發表
我係外星人負責消滅地球人

引用:
原帖由 mugen-purin 於 2009-1-17 01:36 發表 查看引用來源
簡直就係一條橋樑啦........... ..............

引用:
原帖由 mugen-purin 於 2009-1-17 01:36 AM 發表 查看引用來源
OK啦,應該係有D MUSCLE播,冇做運動肥左少少姐,做返又FIT返:smile_47:
我諗都唔係有d  MUSCLE  炸
都要肯花時間先可以操返FIT ga

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-17 01:32 AM 發表
禾~:smile_30::smile_30:
禾改返啦 ... 唔淮笑 :smile_22:

引用:
原帖由 smithho 於 2009-1-17 01:38 AM 發表 查看引用來源

我諗都唔係有d  MUSCLE  炸
都要肯花時間先可以操返FIT ga
咁加油呀,你夠高,操到個BODY引死人:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆