上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
736  7.1k

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-12 10:21 AM 發表 查看引用來源

顏妹點捨得仇兄丫...:smile_44:
.:smile_04: 嘿...嘿...一定拉埋你去..:smile_38: ....呵呵....
你夠力.......咪拉囉

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-12 10:22 AM 發表 查看引用來源

放心...:smile_35: ..今日拆哂....
咁犀利......我再去裝過

今次裝夠十八個,睇你點拆

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-12 10:23 AM 發表 查看引用來源

你個乜鬼比賽黎架

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-12 10:32 AM 發表 查看引用來源

你睇低人~~~:smile_22:
有無聽過翻譯機丫....:smile_14:  
襟一句...翻譯其他國家語言.仲可以發音...
...呵呵....幾好溝通~~~:smile_35:
我要識番件...番邦先~~  
老外........算唔算呀

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 05:11 PM 發表 查看引用來源

你都覺得正哩
咁正...攞黎炆好定燉好呢~~

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 05:12 PM 發表 查看引用來源

女人靠得住

乜野識爬樹呢
顏妹係女人中既男人....:smile_44: ....:smile_13:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 05:15 PM 發表 查看引用來源

我提早搬去你度住
咪住.....:smile_38: 未執好屋丫........:smile_13: 又未買床單~~:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 05:16 PM 發表 查看引用來源

入去青山拜囉
顏妹朋友遍佈19區...:smile_38:要四圍去噃~~:smile_13:好忙 :smile_27:
青山個站你代表顏妹啦~~~!:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 05:18 PM 發表 查看引用來源

咁.........你俾你老細丫馬,俾我有鬼用咩
老細話......今日唔講錢....:smile_22: 竟然..問我去邊度買蘿白糕....:smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-12 05:19 PM 發表 查看引用來源

你夠力.......咪拉囉
出力..有鬼用咩...牛力一鋪...食腦ga ma....
叫d....靚既姊妹....出手相助.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆