上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)13

收藏  |  訂閱
733  19.6k

引用:
原帖由 sunsun 於 2009-1-2 05:03 PM 發表 查看引用來源

炸............
都話你等緊熱朱啦.....:smile_45:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-2 05:05 PM 發表 查看引用來源

我都等緊凍o茶架

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-2 05:05 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 sunsun 於 2009-1-2 05:13 PM 發表 查看引用來源

我都等緊凍o茶架
我 等 我 杯 清 水.........

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-1 12:02 AM 發表 查看引用來源
新一年乜都假,最緊要身體健康:smile_38:
1 年 長 假....... :smile_35:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-31 11:45 PM 發表 查看引用來源

我e家明喇, 呀sing教左我了
點 解 無 人 肯 教 下 我 呢???:smile_04:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-2 01:14 AM 發表 查看引用來源

妳好丫..我岩岩放工咋:smile_39: ..我而家pm妳啦
收 到 ...... 歡 迎 加 入....... 你 無 MSN .......咁 介 意 係 度 介 紹 下 自 己 嗎???

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-1 08:54 PM 發表 查看引用來源

我幫你手叫....66666:smile_38:
LOVEVK 好 似 被 人 追..........................................................................................殺 咁........恭喜恭喜 :smile_04:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-2 01:15 AM 發表 查看引用來源

係放 "平日"..:smile_42:
哈哈.........我 地 過 年 可 以 係 你 舖 頭 外 面 倒 數........等 埋 你 ...... :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-2 07:37 PM 發表 查看引用來源

收 到 ...... 歡 迎 加 入....... 你 無 MSN .......咁 介 意 係 度 介 紹 下 自 己 嗎???
我叫kaya,一個死佬,死佬死佬,有病無好
依家三兜有二,尚未娶妻,又未有拖拍
食煙飲酒講粗口,文盲既市井之徒,唔識英文,做碼頭維修
生活無乜大上大落,好平淡咁過
夠唔夠詳細呀:smile_38:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-2 07:58 PM 發表 查看引用來源
我叫kaya,一個死佬,死佬死佬,有病無好
依家三兜有二,尚未娶妻,又未有拖拍
食煙飲酒講粗口,文盲既市井之徒,唔識英文,做碼頭維修
生活無乜大上大落,好平淡咁過
夠唔夠詳細呀:smile_38:
你 你 .....你 想 點 啊???:smile_19:

PS:  咁.........睇 得 定 打  得 ??? :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆