上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
740  5.1k

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2008-10-29 03:12 AM 發表 查看引用來源

咩屎呀:smile_30: 死仔:smile_30:
無屎呀....幾時練番轉去石澳....:smile_35:

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2008-10-29 03:08 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: 我人緣差:smile_39:
引用:
原帖由 **貶貶** 於 2008-10-29 01:34 AM 發表 查看引用來源

可惜佢~~~~~~唔彩我~~!:') :')

食差燒飽梗死既機會, 近乎零. 但係, 每年比飛仔傷過既女, 最少有一千二百三十六個.

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2008-10-29 03:16 AM 發表 查看引用來源

我冰有起你喎:smile_13:
你炸死就一流:smile_45:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-10-29 03:17 AM 發表 查看引用來源

如果得既話....我都想佢吹我去睇雪丫
妳講邊個佢先..飛仔呀:smile_24:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-10-29 03:16 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿....唔好話我講一半唔講一半喇...

舊時我地好大棚人架嘛, 出親黎都幾十人閒閒地.....我都好多女性朋友啦....有d傾過兩句架炸:smile_30:

飛仔哥, 真係唔少女仔鍾意架, 唔同我地, 要落手落腳自己溝 ...
洗5洗幫佢打咁大段野丫...

睇黎你同傑都好fd 下啵..

不過佢真係好鬼衰囉

引用:
原帖由 心大人 於 2008-10-29 03:11 AM 發表 查看引用來源
係妳搵到之前心心館會陪伴妳地:smile_40:
之前之後都唔會離開呢度架我~!

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2008-10-29 03:17 AM 發表 查看引用來源

茅鍊用嘛~~~!:smile_24: :smile_24: :smile_24:
雖然禾就唔係好清楚咩事...不過睇左少少......睇黎都係掘頭路...

無野既...入後波, 出番大馬路, 又係康莊大道啦....

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-10-29 03:16 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿....唔好話我講一半唔講一半喇...

舊時我地好大棚人架嘛, 出親黎都幾十人閒閒地.....我都好多女性朋友啦....有d傾過兩句架炸:smile_30:

飛仔哥, 真係唔少女仔鍾意架, 唔同我地, 要落手落腳自己溝 ...
:smile_30: 你越吹越諗大:smile_30: 你個pk仔:smile_27:

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2008-10-29 03:17 AM 發表 查看引用來源

你聽佢講丫:smile_27:
咁佢同你fd.麻.....5聽佢講聽邊個講丫

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-10-29 03:12 AM 發表 查看引用來源

頂你丫..咁又哦:smile_30: :smile_30:
唔哦點應你呀,我都唔記得之前噏乜春~~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆