上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【55】

收藏  |  訂閱
741  5.0k

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-10-14 01:56 PM 發表 查看引用來源
矛咁好耐力嘅
分期付款:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 01:54 PM 發表
唔好咁諗呀.............我以前都會,一有挫折就想走
0甘造0吾岩
0甘造又0吾岩
順得衣辺黎個辺又0吾中意
一時一様
造漏一様就系衰個様
中6合彩又0吾会0甘応

天0牙
我点造先岩0牙:smile_22: :smile_22:

我又路過推多一野先:smile_43:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-14 02:03 PM 發表 查看引用來源
0甘造0吾岩
0甘造又0吾岩
一時一様
造漏一様就系衰個様
中6合彩又0吾会0甘応

天0牙
照做...................每一階段請示下......................或者重覆同證實一下對方的要求

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-14 02:04 PM 發表 查看引用來源
我又路過推多一野先:smile_43:
你係咁又出又入又唔講野..................搵BOYBOY妖你

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-14 02:03 PM 發表 查看引用來源
0甘造0吾岩
0甘造又0吾岩
一時一様
造漏一様就系衰個様
中6合彩又0吾会0甘応

天0牙
我試過俾幾朝上司迫.................最後我一個都唔俾佢過試用期

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 02:07 PM 發表
照做...................每一階段請示下......................或者重覆同證實一下對方的要求
其実、我問過
不過母公C D人無彩我、0甘我自己又衰、一忙就忘記左、衣家就比人話Lar
仲比老細講、点解0吾話我知?大老ING,成日打小報告、成何体統0牙:smile_39:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 02:12 PM 發表
我試過俾幾朝上司迫.................最後我一個都唔俾佢過試用期
我好0吾明李講セ
セ野0吾比上司過試用期?

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 02:08 PM 發表
你係咁又出又入又唔講野..................搵BOYBOY妖你
矛人李我﹐咪入出入羅:smile_13:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-14 02:14 PM 發表 查看引用來源
其実、我問過
不過母公C D人無彩我、0甘我自己又衰、一忙就忘記左、衣家就比人話Lar
仲比老細講、点解0吾話我知?大老ING,成日打小報告、成何体統0牙:smile_39:
露出佢無能囉,上司篤下屬係最無能

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆