上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.3k

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 10:24 PM 發表 查看引用來源

有人笑我太童顏
我笑他人係老妖

:smile_45: :smile_45: :smile_45:
老妖好過老而不
童顏只可做幼齒

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 10:28 PM 發表 查看引用來源

自己諗ka:smile_27: 甘短時間係冰度搵wo:smile_13:

黎得le度多....日子有功r ma:smile_13:

你係米認輸la:smile_30:
我做咩認輸:smile_45:
我只係懷疑下者:smile_45:

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-9 12:28 AM 發表

唔好夾錯呀
放心啦豬豬,呢樣野我一定唔會亂咁黎架:smile_30:

清 秋 幕 府 井 梧 寒 ,  獨 宿 江 城 蠟 炬 殘 。
永 夜 角 聲 悲 自 語 ,  中 天 月 色 好 誰 看 。
風 塵 荏 苒 音 書 絕 ,  關 塞 蕭 條 行 路 難 。
已 忍 伶 俜 十 年 事 ,  強 移 棲 息 一 枝 安 。

yeah yeah

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:33 PM 發表 查看引用來源

我做咩認輸:smile_45:
我只係懷疑下者:smile_45:
我係你心目中甘無文化KA咩:smile_45:

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:31 PM 發表 查看引用來源

老妖好過老而不
童顏只可做幼齒

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
白雪可愛小77
黑灰老妖屎肥糕

:smile_34:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 10:34 PM 發表 查看引用來源

我係你心目中甘無文化KA咩:smile_45:
咁又5係:smile_35: :smile_35:
不過黎呢度我想你5好哂命之麻:smile_13:
呢度好多文化人架:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 10:33 PM 發表 查看引用來源
放心啦豬豬,呢樣野我一定唔會亂咁黎架:smile_30:
我驚你一時大意之麻 :smile_30:

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

咁又5係:smile_35: :smile_35:
不過黎呢度我想你5好哂命之麻:smile_13:
呢度好多文化人架:smile_44: :smile_30:
我雖然唔係最叻果一個
不過我唔會係最差果個

:smile_34:

我又加入

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆