上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-28 06:45 PM 發表 查看引用來源
昨晚同班死黨擘酒,我講比佢地聽有件咁既事,反而比班老死話我[昂居],佢地話w小姐有冇話過唔比我唔用套中出先,如果冇,而我又冇逼佢,係佢同意下內射,攪出事實在冇理由要我負責d咩野。大家都係成年人,男歡女愛既 ...
一半精虫另 一半係卵
假設條女生左個bb出黎,佢唔認你做老豆,你係唔係都肯制先樓主:smile_41:

各位師兄唔晒咁勞氣, 我追左呢個pose幾個月, 始終覺得係一個故仔.
就算全部都係真o既, w小姐咁叻女, 可能只係試試樓主, 又或者找個借口飛佢.

引用:
原帖由 neworleans 於 2009-1-29 12:46 AM 發表 查看引用來源
各位師兄唔晒咁勞氣, 我追左呢個pose幾個月, 始終覺得係一個故仔.
就算全部都係真o既, w小姐咁叻女, 可能只係試試樓主, 又或者找個借口飛佢.
先唔好諗佢係唔係一個故仔住, 而家先假設佢係一件真事

1) 如果w小組真係想試佢, 咁w小姐應該覺得好好彩, 咁快就可以睇清楚樓主既真面目,
    唔係第日傷得仲金,

2) 如果w小姐真係講真既, 咁樓主既行為就仲PK, 你就算有個普通朋友, 有o的咩事
    就算你幫唔到手, 起碼都會有 SMS, 通電話, 問候兩句都有掛, 俾著你自己有困難
    都會有朋友關心下啦, 係呢件事上面, 我覺得樓主真係好差囉,

PS : 唔好再同人講人地係咩叻女, 唔駛人理, 大佬!!女強人都係女人, 都有軟弱既時候
       最重要係你而家要人一個人自己攪掂, 人地話俾你中出你就做, 人地叫你去死你唔去
       成年人黎GA, 做之前冇諗清楚GA MA, o的思想連十幾歲靚仔都不如.

賤男人丫
今日一次過睇晒你d 三十幾頁既post
覺得你拖泥帶水,有咩事就識退縮
做得出又唔敢認,只求快感,不想後果
影衰晒男人呀你

我相信你宜家同佢都應該未傾過呀

你咁拖拖拉拉對大家都唔好受,點解唔及早搞掂e 件事呢?
我好認同前幾位人既講法
女強人唔係女人咩?
叻過你唔得咩?
大過你就唔得嫁喇咩?
你成日都覺得你摸唔清佢個底,其實係咪你自己本身對人地唔真,先會咁?先會覺得人地呃緊你?

引用:
原帖由 wayne_kw 於 2009-1-29 01:00 PM 發表 查看引用來源
賤男人丫
今日一次過睇晒你d 三十幾頁既post
覺得你拖泥帶水,有咩事就識退縮
做得出又唔敢認,只求快感,不想後果
影衰晒男人呀你

我相信你宜家同佢都應該未傾過呀

你咁拖拖拉拉對大家都唔好受,點解唔及 ...
幾位師兄唔好咁勞氣..看來樓主都係食左先算的人...唔會想後果LOR..:smile_42:

各位師兄,你地有冇諗過係另一個角度黎睇哩件事,當初係佢係我面前著d低胸超薄超透既睡袍黎引誘我,我亦都可以話佢一開始就想將我當做佢既性奴,係佢想玩我在先。依家佢只不過係玩火自焚,實在與人無尤。
我現時只不過係覺得雙方需要時間冷靜一下,我並冇打算話唔理佢。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-29 20:05 發表 查看引用來源
各位師兄,你地有冇諗過係另一個角度黎睇哩件事,當初係佢係我面前著d低胸超薄超透既睡袍黎引誘我,我亦都可以話佢一開始就想將我當做佢既性奴,係佢想玩我在先。依家佢只不過係玩火自焚,實在與人無尤。
我現時只不 ...
我同意你呢度講......第一次睇你post話佢著到咁...
我估你同佢遲早有一手

但係ching你自己對佢又有意思......但你有冇問過佢或者同佢講清楚大家關係可唔可做男女朋友?
有左你都有責任....都係你內射嘛...假設佢得你一個的話

你不如搵日同佢見下面食下飯睇下佢心點諗都好丫.....如果唔要既.....ching你又會唔會陪佢?

就算真係唔想負責都好啦...我覺得大家見下面講清楚好d...咁樣咪令佢覺得你好衰...男人都係再信唔過?

我年紀仍細...希望你都明我講咩啦

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-1-29 09:55 PM 發表 查看引用來源

我同意你呢度講......第一次睇你post話佢著到咁...
我估你同佢遲早有一手

但係ching你自己對佢又有意思......但你有冇問過佢或者同佢講清楚大家關係可唔可做男女朋友?
有左你都有責任....都係你內射嘛... ...
算吧啦,呢d由樓主決定......
不過真係浪費左呢個w 小姐 .....:smile_39:

如果呢個唔係一個古仔, 而件事係真嘅的話,
我個人覺得樓主呢個男人真係冇得頂, 正一x 街.
我唔理個女人幾咁女強人, 佢自己攪得掂,
人地一話可能有左, 你就縮埋一二角唔理人, 打個電話問候下都好呀,
連電話都唔聽, 呢d 人真係影衰晒我地d 男人.

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-29 08:05 PM 發表 查看引用來源
我現時只不 ...
:smile_42: 你話唔係唔理佢..咁你有冇同佢你要D 時間冷靜下先.
做事有D 交帶好D...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆