上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.0k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-2 11:53 PM 發表 查看引用來源

有呀,我都唔係細,佢地成日叫我做後生女前,後生女後
話同叔叔錫咀仔就錫埋黎啦
個feel不怪咩?
39不識7
:smile_27:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-2 11:53 PM 發表 查看引用來源

有呀,我都唔係細,佢地成日叫我做後生女前,後生女後
話同叔叔錫咀仔就錫埋黎啦
我下次都用呢招先....同叔叔鍚鍚咀仔

Angela
你有無擔心過, 鬍鬚佬佢地會用手機拍底 ,
你同佢地親熱情況呀 ?
如果佢地真係拍左 , 你會點應付呀 ?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

未寫完,果日差唔多同佢地一齊到黃昏
你地坐咁耐咩食野呀 ,
吾會食樹葉同樹皮呀 , 哈哈

引用:
原帖由 宇宙微麀 於 2008-10-2 11:55 PM 發表 查看引用來源
Angela
你有無擔心過, 鬍鬚佬佢地會用手機拍底 ,
你同佢地親熱情況呀 ?
如果佢地真係拍左 , 你會點應付呀 ?
唔怕,當時我地係水玩,冇手機係手拍底
食野坐低時佢地係我身邊,做緊咩野我會見到
引用:
原帖由 Prada_milano 於 2008-10-2 11:54 PM 發表 查看引用來源

個feel不怪咩?
39不識7
:smile_27:
唔怪既,上次我同佢地做做下都有濕吻

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 03:51 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=173888852&ptid=8204289][/url]

見到你個簽名icon畫到我好Q
不過我好少電鬈髮,係你心目中我係曲髮既?

可能你睇唔到...貼多次

果個公仔係字款黎...係我心目中你個樣好清秀...自然唔太施脂粉果類...眼神帶點神經質有d迷茫...外表睇唔出但百厭在骨子裡...
髮形係一把夾起既長髮...帶點被陽光焯傷既啡黃.....不過你個胸實在太大...反而唔自然...好在都夾到你個身形...我鍾意睇女人既整體比例...唔係單單睇胸

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

如果佢地要求拍底留念,
咁你肯吾肯架 ? 會吾會即時反面走人 ?
或者有其他人撞到你地 , 要求加入 , 你會應承嘛 ?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

始終都叫亞叔.
又不靚仔.
後生靚仔就話姐.
點都差少少, right?
同埋如果d亞叔有食煙.
食到幾十歲, d牙一定又黃又黑仲有陣味.
我同女仔kiss我都好介意lee樣野.

仲有幾多先完成, 等緊你呀~~

引用:
原帖由 宇宙微麀 於 2008-10-3 12:07 AM 發表 查看引用來源

如果佢地要求拍底留念,
咁你肯吾肯架 ? 會吾會即時反面走人 ?
或者有其他人撞到你地 , 要求加入 , 你會應承嘛 ?
如果佢地想拍底留念唔影樣子我或者肯既
至於撞到其他人,係假設性問題唔知會點,都試過同人進行時有人行過,但佢地會sorry一句好快走左
引用:
原帖由 toalo 於 2008-10-3 12:06 AM 發表 查看引用來源
引用:原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 03:51 AM 發表 images/common/back.gif

見到你個簽名icon畫到我好Q
不過我好少電鬈髮,係你心目中我係曲髮既?

可能你睇唔到...貼多次

果個公仔係字款黎...係我心 ...
haha 好豐富想能力,只是我好少著裙

[quote]原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:12 AM 發表 查看引用來源

如果佢地想拍底留念唔影樣子我或者肯既
至於撞到其他人,係假設性問題唔知會點,都試過同人進行時有人行過,但佢地會sorry一句好快走左

hehe如果佢地想睇甘你會唔會繼續做呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆