上一頁下一頁
發新話題

誠徵 男女朋友 !!!!!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

收藏  |  訂閱
737  6.1k

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:23 PM 發表 查看引用來源
你唔係清兵 :smile_46: :smile_46: :smile_46:
因為唔夠勇 ?????????

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:27 PM 發表 查看引用來源

你係咪自己住先

我唔同你呀..我怕d衫褲傳到老媽子...

而且一頭半個月唔喺屋企 我又一定比人問咩事..

唉..總之我唔係幾幸福啦..
咁乜先叫幸福  你真人有𠕇三十歲  我睇無 :smile_46:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:28 PM 發表 查看引用來源

因為唔夠勇 ?????????
我係將軍 夠唔夠羗先:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:31 PM 發表 查看引用來源
咁乜先叫幸福  你真人有𠕇三十歲  我睇無 :smile_46:
廿幾喇 我地呢d冇乜撚用先冇得自己住啫..

你how old?

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:33 PM 發表 查看引用來源
我係將軍 夠唔夠羗先:smile_46: :smile_46: :smile_46:
無敵添啦 簡直 !!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:46 PM 發表 查看引用來源

廿幾喇 我地呢d冇乜撚用先冇得自己住啫..

你how old?
我三十幾𡷫玩左ニ十年

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:47 PM 發表 查看引用來源

無敵添啦 簡直 !!!!!!!!!!!!!!
有時間一齊去旺角玩  睇吓同你岩岩傾先

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:49 PM 發表 查看引用來源
我三十幾𡷫玩左ニ十年
咁一路都好健康 ????????

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:52 PM 發表 查看引用來源
有時間一齊去旺角玩  睇吓同你岩岩傾先
好...不過去埋嗰d馬檻呀 ????  好多黑漢架喎..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:57 PM 發表 查看引用來源

咁一路都好健康 ????????
係末中過招 用腦:smile_46: :smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆