上一頁下一頁
發新話題

9月6日...週六 CP X 匯k場...(380人仔)包客房晚餐唱k飲酒

收藏  |  訂閱
952  18.0k

報名要快手啦!原價$580,現收$380入場費!機會難逢!請各網友珍惜!數量有限,爆團即止!

想問380包的是唱k錢+食野?因小弟是新手 但又想了解清楚 上去玩得開心d

引用:
原帖由 siki_misaki 於 2008-9-3 08:36 PM 發表
想問380包的是唱k錢+食野?因小弟是新手 但又想了解清楚 上去玩得開心d
k錢,食野,房錢!共$380:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 siki_misaki 於 2008-9-3 08:36 PM 發表
k錢,食野,房錢!共$380:smile_19: :smile_19:

兩人同行加送0.03循環再用套套一個

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-3 08:40 PM 發表 查看引用來源

真係唔搵你做代言人都唔得, 乜都知!!!!!!!!!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-3 08:58 PM 發表

由花花派發!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-3 08:58 PM 發表 查看引用來源

哇!咁推廣及廣告部由你打骰!:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-3 08:58 PM 發表 查看引用來源

送多個得唔得, 一個唔夠用, 我唔用人用過架!!!!!!!!!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-3 08:29 PM 發表 查看引用來源
升你做大檔主!:smile_30:
升佢做灌水王岩D~~~:smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-3 09:24 PM 發表

送多個得唔得, 一個唔夠用, 我唔用人用過架!!!!!!!!!
我都要三個!:smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆