上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

推一下.......

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-8-2 01:07 PM 發表

仲有d咩牙...講埋黎聽下好woo
我唔知阿禾哥仔俾唔俾我講喎

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-2 10:44 AM 發表

咁多野我地唔知架咩~~:smile_13:
係囉....收收埋埋唔講
我做佢同事日見夜見都唔講啦...

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-8-2 01:07 PM 發表

仲有d咩牙...講埋黎聽下好woo
我都想8掛下:smile_47:
哈哈......

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-2 09:45 AM 發表

哈哈~~~~亞和你有野爆bor~~~:smile_30:
有野爆....
Welcome come......:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-2 09:40 AM 發表

切左黎煲湯~~:smile_30:
下.....俾邊個飲..:smile_40:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-2 10:31 AM 發表

阿和哥仔...講野就唔好講d唔講d...係唔係要我講返個日成個經過呢??

你係唔係有d野唔想俾佢地知呀...:smile_15:

我好明顯個日就有叫倉女係房等啦..佢地有人知呀:smile_34:

我又突然好想重溫下你個日既 ...
嘩 玩都互對咁過引  
亞病同和仔 果然好兄弟
上次打冷 亞病係咁對和仔 之後 下半場 食糖水和仔反擊
最後1:1 打成平手 係唔係要再決戰過:smile_15:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-2 10:31 AM 發表

阿和哥仔...講野就唔好講d唔講d...係唔係要我講返個日成個經過呢??

你係唔係有d野唔想俾佢地知呀...:smile_15:

我好明顯個日就有叫倉女係房等啦..佢地有人知呀:smile_34:

我又突然好想重溫下你個日既 ...
唔好嬲啦!講吓笑啫!:smile_40:
其實我都唔會有野唔想俾佢地知既!:smile_13:
不過由此可見你對d女真係唔错囉!

引用:
原帖由 calacm 於 2008-8-2 08:37 PM 發表

有野爆....
Welcome come......:smile_47: :smile_47:
依d係我同病病既秘密!:smile_34:

推一下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆