上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-6 23:58 發表 查看引用來源

你所讲既所有野我都好明白..
我虽然系后生女..但系我捻野算系透彻..
我最唔应该既就系太过感情用事...
我以前都系百毒不侵既一个女仔来噶..生活都向主自己既目 ...
師妹:
回頭是岸,不要逃避,不要為他找借囗,不要被他玩弄,保留自己一點尊嚴,主動分手吧,否則日後被人拋棄仲傷呀,你仲後生,勇往向前,這個世界冇話冇左邊個唔得㗎.:smile_38: :smile_38: :smile_38: 醒吓喇

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-7 01:29 AM 發表

師妹:
回頭是岸,不要逃避,不要為他找借囗,不要被他玩弄,保留自己一點尊嚴,主動分手吧,否則日後被人拋棄仲傷呀,你仲後生,勇往向前,這個世界冇話冇左邊個唔得㗎.:smile_38: :smile_38: :smile_38: 醒吓喇
如果真系要选择..我宁可原则顺其自然的结果...
强逼自己去分手..仲痛...
因为同距一定会再有机会见面既...到时候又点呢....:smile_13:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-7 02:00 發表 查看引用來源

如果真系要选择..我宁可原则顺其自然的结果...
强逼自己去分手..仲痛...
因为同距一定会再有机会见面既...到时候又点呢....:smile_13 ...
師妹:
我都無話可說,條路係你自已揀,請多多保重,衷心祝你找到眞正的幸褔和快樂:smile_15:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-6 11:58 PM 發表 查看引用來源

你所讲既所有野我都好明白..
我虽然系后生女..但系我捻野算系透彻..
我最唔应该既就系太过感情用事...
我以前都系百毒不侵既一个女仔来噶..生活都向主自己既目 ...
呢樣先要留意, 如果同佢一起係令你生活混亂,失去人生方向同目標, 佢就係想你這樣嗎? 你從這段關係得到什麼? 激情一年半載可理解,但再長便要深思熟慮.

因我們所知不多,但你路過此地,我同1880都係担心呢個世界自私的男人始終較多,勸你小心啫!

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-7 07:54 AM 發表

呢樣先要留意, 如果同佢一起係令你生活混亂,失去人生方向同目標, 佢就係想你這樣嗎? 你從這段關係得到什麼? 激情一年半載可理解,但再長便要深思熟慮.

因我們所知不多,但你路過此地,我同1880都係担心呢個 ...
其实好多者你同埋1880..
真系噶...
多既我唔讲得..因为好今...
如果你地当我系朋友..
请PM我...我一向唔中意主动..
唔好意思..
不过...我每一日都会入来睇....

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-7 07:54 AM 發表

因我們所知不多,但你路過此地,我同1880都係担心呢個 ...
我明天就回老家去了,上唔到D台........
我有PM 左你地.........
如果当我系朋友就同我联系啦......
我呢排都只会上QQ啦..........:smile_13:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-7 23:39 發表 查看引用來源

我呢排都只会上QQ啦..........:smile_13:
師妹:
回老家了,自己回定同佢一起回?如果自己回,順便冷靜一吓,仲有幾時返來呀?祝你一路順風:smile_15:

ching for your sharing

真係玩就玩 屋企還屋企

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-7 11:39 PM 發表

師妹, 結了婚又唔會離婚既千萬不要放太多感情. 這個跟結果無關,只不過如果感情放得太深的話, 就算遇到真正合適的對象也會錯過. 我中意–個囡囡(現在身份己是朋友). 我沒有叫佢唔好中意我,但我同佢講如果佢將來有男朋友,唔想再見我的話,我絕對明白,因為我俾唔到乜野佢,咁我亦無權利去要求甚麼. 做人不可能太自私.  祝順風同自己保重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆