上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.9k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-5-4 11:57 發表

係米jet係=係外國渣車同hk唔同一樣道理:smile_40:
會類似啦, 响香港揸車就掛住搶線 / 防止被搶線
响外國就可以享受成個行程 :smile_40:

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:45 發表

哦﹐我唔係香港架

對香港D效野真係唔熟

甘行山行到成身汗﹐又累﹐仲想做咩﹖
D山路係咪好難行架
如果裸體行的話, 咪直頭搵D乾淨山水照頭淋lor
累咪好似樓主咁, 攤抖下啦

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:45 AM 發表

哦﹐我唔係香港架

對香港D效野真係唔熟

甘行山行到成身汗﹐又累﹐仲想做咩﹖
D山路係咪好難行架
行完當然累啦,但好好訓,訓醒個人好精神
係山上紮營休息左咁耐仲點會累,記得佢地遇到我時差唔多係八九點
佢地開火水爐野餐傾左好耐偈,胡鬚佬先同我去散步既

香港既郊遊徑做得好完善,好多路唔難行
引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:59 AM 發表
樓主仲可唔可以post D 新相呀﹖

我之前miss 左呀
off topic既我盡量唔會答 sorry

甘係咪通常一行就成日兼紮營過埋夜架﹖

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-4 12:01 PM 發表

會類似啦, 响香港揸車就掛住搶線 / 防止被搶線
响外國就可以享受成個行程 :smile_40:
外國渣..見到靚山靚海..仲可能停下來休息下..影下相..正:smile_40:

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 12:07 PM 發表
甘係咪通常一行就成日兼紮營過埋夜架﹖
我冇紮營工具架
跑山都係帶水帶乾糧帶件風褸,越簡便越好
去wildcamp既營具,火水爐都係朋友出既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-4 12:11 PM 發表

我冇紮營工具架
今日好熱ar....跑山易中暑...i think swimming is better

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-4 11:47 AM 發表

咪就係糧船灣果邊囉 !  個潭又大又深又夠清 !
好想去呀
跳落水既既滋味好耐都未試過啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-4 12:11 PM 發表

我冇紮營工具架
哦我未玩過camping ﹐對D equipment 唔熟架

你係咪每個禮拜都上山架﹖

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-4 12:15 PM 發表

好想去呀
跳落水既既滋味好耐都未試過啦
咁就要試下喇 !  我諗裸體跳水一定好特別。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆