上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:51 AM 發表

邊有bf 會認真講lee 句o架...

即係邊有女人講..."你咪出去滾囉" <----女人會真係想個男人出去滾咩...ai
我點知你, 我聽日比番錢你^^

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:49 AM 發表

你好鬼認真, 果個moment我就知你已經唔愛我啦,
所以我先講o係xanga打篇post宣佈
咁講得lee d 說話....真係要妳出去找第二個咩...:smile_42:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:52 AM 發表

妳又唔知啦ai.......總之就一定唔係認真囉>.<

真係miss u ga ma

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:52 AM 發表

係至妳好講呀:smile_38:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-23 11:54 AM 發表

係至妳好講呀:smile_38:
講咩呀? 明哥..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:53 AM 發表

咁講得lee d 說話....真係要妳出去找第二個咩...:smile_42:
由你開始話你唔中意含就唔好含啦, 到你去搵et做啦, 間唔中啦,
我就知你冇原諒過我,

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 12:01 PM 發表

由你開始話你唔中意含就唔好含啦, 到你去搵et做啦, 間唔中啦, (妳下次可以話...剩係同你做..咪會sweet D 囉)
我就知你冇原諒過我,
唔係呀..因為妳話會咬我..(要留牙印)..有o的驚ja ma...hahaha

妳就係咁..成日都將人地講笑o既野當認真....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 12:04 PM 發表

唔係呀..因為妳話會咬我..(要留牙印)..有o的驚ja ma...hahaha

妳就係咁..成日都將人地講笑o既野當認真....
不如做番sp好冇?
咁我地關係應該會比較好

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 12:08 PM 發表

不如做番sp好冇?
咁我地關係應該會比較好
緊係唔好啦...>.<

i am ur bf ar ma.....not just sex ga

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 12:09 PM 發表

緊係唔好啦...>.<

i am ur bf ar ma.....not just sex ga
咁sl囉, gf呢個身份真係好大壓力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆