上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:52 AM 發表

我都知好多男仔鐘意有對靚腿既女仔!我個男友仔都係
我勁鐘意有對靚腿既女仔! 小腿一定要修長....

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2008-4-16 11:50 AM 發表

我都試過o係 office 搞個同事,之前我巳同佢搞過(處女),
當日係SHOWROOM佢搞緊D辦,我行入去,拉佢去門後面頂住門,抱住佢條腰,
除佢條牛仔褲~一下就插入去:smile_13:
如果比人撞見就瘀死,分分鐘連份工都無埋!
所以除非真係系ot時無哂人啦,唔係都幾危險喎...............:smile_14:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:55 AM 發表

如果比人撞見就瘀死,分分鐘連份工都無埋!
所以除非真係系ot時無哂人啦,唔係都幾危險喎...............:smile_14:
但真係好激!!:smile_40:

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2008-4-16 11:56 AM 發表

但真係好激!!:smile_40:
我都知!但真係要玩得小心囉,尤其是我地女性.................
以後仲要見人架:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 12:00 PM 發表

我都知!但真係要玩得小心囉,尤其是我地女性.................
以後仲要見人架:smile_44:
激到插幾下佢已到左:smile_13:

佢衰咸濕~佢已經對妳有恐懼~驚下次有派報紙比妳笑死:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 10:39 AM 發表
其實最想搵個機會ot時公司無人,咁就可以試下係辦公室內...............:smile_44:
你等登約埋你bf做慢D, 慢到要開OT, 咁未可以攪囉

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 10:39 AM 發表
其實最想搵個機會ot時公司無人,咁就可以試下係辦公室內...............:smile_44:
你特登約埋bf, D工作做慢D, 做到要開OT, 咁到時未可以攪............

引用:
原帖由 hillthief 於 2008-4-16 01:02 PM 發表

你特登約埋bf, D工作做慢D, 做到要開OT, 咁到時未可以攪............
咁都要ot時無其他同事先得架..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 01:06 PM 發表

咁都要ot時無其他同事先得架..............
或者等你自己一個OT, 等D同事走哂之後, 你再call番你bf番黎office

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆