上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-11 02:57 PM 發表 查看引用來源
R5 快樂實在, 勇闖者, 智愛, 寶正寶
重唔係你, 寶正寶上次條仆街都唔知點跑, 梗係留番今次去馬啦. 勇闖呢條菜同寶正寶係無兩句.

這一劍可穿心. 保證係寶.

亞叔收工啦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-11 03:10 PM 發表 查看引用來源

重唔係你, 寶正寶上次條仆街都唔知點跑, 梗係留番今次去馬啦. 勇闖呢條菜同寶正寶係無兩句.

勁!老劍馬經又報捷!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-11 03:10 PM 發表 查看引用來源

羊師傅好波:098:

✌️✌️✌️

劍矮加埋一齊太神了

老劍馬經  5-6

R5

古人陳萬年再世姻緣

說到龍蛇馬又來,看看無不遂心懷;「駿馬奔馳赴、勇者闖江湖」

吉吉吉,尋常一樣窗前月;凶凶凶,有了梅花便不同;「妙妙妙、小小奇幻難預料」

含笑向東風。人情不比舊時濃.「潮州人情濃、念舊再相逢」

幾歷邪緣竟不搖,知君高見直沖霄.「沖上雲霄氣勢勁、正氣有為是光榮」

3勇闖者
4小奇妙
6潮州小子
9有衝勁                       :098:

引用:
原帖由 天地泰 於 2017-6-11 03:10 PM 發表 查看引用來源
亞叔收工啦!
唔怪把桃木劍變成爛銅爛鐵, 叩爛個頭都無靈感到, 係人都可以一早收工.

附件

引用:

亞菜呢場安排得非常之好. 人選都一成不變.

附件

引用:
原帖由 天地泰 於 2017-6-11 03:10 PM 發表 查看引用來源
亞叔收工啦!
又係過日晨飛, 10蚊雞飛, 好心唔好晒命啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆