上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

边个咁把炮落定飛系包头之星!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-29 02:47 PM 發表 查看引用來源
周日頭場熱在蝦片身上, 這一點唔奇, 淨係睇祈禱上老苗條船都知道打後老人家多數會揾10磅上馬. 預計呢場一定要揾定掃地亞嬸開工掃毛, 因為爆硬都似.
急急脚急急退出、上次阿拉為肥葉而孭、可能吾想再來咁明顯、阿拉一早上男女校、今埸有机叶鄭有起!

再做生意今次似來料、上次谷草試中後段!21倍啱哂、贏得会15、6倍!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-29 03:50 PM 發表 查看引用來源
边个咁把炮落定飛系包头之星!
側聞有大量盧比湧入本港, 所以......., 唔講得笑.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-29 02:47 PM 發表 查看引用來源
周日頭場熱在蝦片身上, 這一點唔奇, 淨係睇祈禱上老苗條船都知道打後老人家多數會揾10磅上馬. 預計呢場一定要揾定掃地亞嬸開工掃毛, 因為爆硬都似.
爆會爆葉鄭?還是菜頭都有機會

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-29 04:34 PM 發表 查看引用來源

急急脚急急退出、上次阿拉為肥葉而孭、可能吾想再來咁明顯、阿拉一早上男女校、今埸有机叶鄭有起!
好鄰居食完今次又有飛, 信唔過今次應笑晒咀, 不過保羅咁奶滴認為差一啲, 分分鐘被人暗殺, 橋錯無左祈禱出場都認為擇洗. 只有蘿柚出場護航, 連福爾摩斯條大眼都唔幫拖, 大利有心人, 唔爆就有鬼.

但凡無假攤啲馬若隠若現時, 多數會爆.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-29 05:25 PM 發表 查看引用來源

好鄰居食完今次又有飛, 信唔過今次應笑晒咀, 不過保羅咁奶滴認為差一啲, 分分鐘被人暗殺, 橋錯無左祈禱出場都認為擇洗. 只有蘿柚出場護航, 連福爾摩斯條大眼都唔幫拖, 大利有心人, 唔爆就有鬼.

但凡無 ...
羊兄無假攤係?:028:

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-4-29 05:54 PM 發表 查看引用來源

羊兄無假攤係?:028:
係亞拉.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-29 06:22 PM 發表 查看引用來源

係亞拉.
我以為我誤會左:036:

但任: 亞黎, 見你近排同亞徐合作非常之愉快, 如果唔係你放假, 我隻馬一定揾你上.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆