上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

紅爺,呢個星期來唔到啦,希望你地生活愉快啦!!

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-17 08:37 PM 發表

紅勇身體好0的未??
呢個星期應該可以復出 :smile_38:
留意公告, 來緊會有幾個活動!

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-17 11:44 PM 發表
紅爺,呢個星期來唔到啦,希望你地生活愉快啦!!
o個晚做大戲. 而家無o野~
呢個星期6來唔到唔緊要

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-17 11:07 PM 發表

第一, 我係女, 唔係C兄, 叫C妹:smile_40:

我都好耐無見佢:smile_13:
我呢排好少時間上網... :smile_42:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-18 01:13 AM 發表

o個晚做大戲. 而家無o野~
呢個星期6來唔到唔緊要
我星期六等咗你成晚呀:smile_39: ~~~~~~

引用:
原帖由 wuchiming 於 2007-12-18 01:14 AM 發表

我星期六等咗你成晚呀:smile_39: ~~~~~~
sorry~ 身體抱恙... 未能出席... :smile_42:

XMAS....有咩 function...:smile_38:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2007-12-18 08:13 AM 發表
XMAS....有咩 function...:smile_38:
我都想知.....仲有羅湖區有咩好野食.比少少意見唔該(平時我去開萬象城)

smile_30: :smile_30: Good story,thanks

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-18 07:45 PM 發表

我都想知.....仲有羅湖區有咩好野食.比少少意見唔該(平時我去開萬象城)
話埋比我知..................:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆