上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

引用:
原帖由 YoungnGlamorous 於 2013-6-15 12:40 PM 發表 查看引用來源

射咗出完下次見:045:
下次下次....下次大概可以~~~~~:ug_love:

引用:
原帖由 roky99 於 2013-6-15 11:39 AM 發表 查看引用來源

甘租重既野有伯伯阿叔使咩后生仔

我八零咖都吾夠薑

米搞呀婆
係媽媽呀~~~~:ub_no_chance:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-15 01:00 PM 發表 查看引用來源
下次下次....下次大概可以~~~~~:ug_love:
可以笑的話~:024:

回覆 456# nana0101 的帖子

thx啦.....我太笨.....以為人家係uncle我會變左無機心....真係 我估不到.....
不過希望個d 人唔好再自揭瘡疤任人觀看啦..... 酉+鬼=?   
呢度唔可以話狗公.........女人一樣係狗乸.......公平D~~
觀音兵+牆頭草的確多.... 分身既又多.... 真係唔知嘜水個隻我係街貓定嘜貓,我都唔識佢都黎質問我,仲叫人去鬧我....呢D又唔知係咩人既分身喇....

回覆 479# YoungnGlamorous 的帖子

不會哭~~~~
喊過死過又係一個膠人:ub_ice:

果個呀伯…最鐘意搞事架啦…八到冇人有…
見你咁好傾…我都5多出聲…費事多事…小心啦…玩到咁小圈子…自己活在自己度咪得咪…又要走去八人野…幾無聊丫…異獸真係唸野5同d既…非我7族類…就咪入黎扮fd 索料啦…索豬榚味咪有排嘆啦…夠晒味…:096:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-15 06:25 發表 查看引用來源
我唔係認唔認定你出賣我~點解你一入黎要咁講我丫 ??還嘜乸野擊呀 ??我要還擊當日由頭企到落尾啦,駛咩要隔幾日咁樣比你話我隔幾日唔上諗還擊呀??
你係當事人 ?人地又過料比你呀 ?開黎聽下丫,我都諗返起人地 ...
哈,其實打咁多隻字妳累唔累架

一笑置之~
不願置評~
我只想好似之前咁熱鬧咁膠吹笑下:ub_ice:

回覆 482# roky99 的帖子

媽媽係人地.......:ug_love:

引用:
原帖由 便利 於 2013-6-15 01:30 PM 發表 查看引用來源

哈,其實打咁多隻字妳累唔累架

其實你入黎想點呢 ??? 蝦!其實你把口臭唔臭架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆