上一頁下一頁
發新話題

日本之旅[淫] 30/12 我返理啦

收藏  |  訂閱
1.0k  358.0k

引用:
原帖由 cy246 於 2007-10-4 11:40 PM 發表
dreamin'gal   Tony040131

我兩個都愛,一個同我泊拖5年,一個係一段機緣巧合之下識,仲要一泊即合...
原本去日本公幹同玩日本妹(性工作者),變成宜家咁:smile_13:
cy兄,大家男人,我都係過來人,只想講,做一件唔後悔既事,唔後悔既決定就夠了.
其他真係咩都唔使多講.

引用:
原帖由 winki11 於 2007-10-5 12:24 AM 發表

掛住櫻井?
yes  櫻井,剛剛通完email

回覆 #471 Tony040131 的帖子

我自已都係會同空姐結婚,因羅左佢太多青春,同可以對唔住空姐..........
但個就會掛住櫻井.............

引用:
原帖由 cy246 於 2007-10-5 12:30 AM 發表
我自已都係會同空姐結婚,因羅左佢太多青春,同可以對唔住空姐..........
但個就會掛住櫻井.............
咁你會唔會唔可以一心一意對空姐架..
你講到同佢結婚好似只係為左負責任咁..:smile_13:

咁櫻井而家點呀?
佢有無比佢父母話呀? 開始搞結婚d野未呀?

引用:
原帖由 winki11 於 2007-10-5 12:33 AM 發表

咁你會唔會唔可以一心一意對空姐架..
你講到同佢結婚好似只係為左負責任咁..:smile_13:

咁櫻井而家點呀?
佢有無比佢父母話呀? 開始搞結婚d野未呀?
櫻井會係11月結婚(剛剛知)

引用:
原帖由 cy246 於 2007-10-5 12:35 AM 發表

櫻井會係11月結婚(剛剛知)
嘩~~仲有一個月咋喎..好快呀..

咁其實佢可能一早都知自己將要結婚
不過都好任性咁同你開始

回覆 #476 winki11 的帖子

我都唔知點解可以甘快........可能日本冇乜人結婚
我自己都用一年時間搞
may be 係你咁講

引用:
原帖由 cy246 於 2007-10-5 12:43 AM 發表
我都唔知點解可以甘快........可能日本冇乜人結婚
我自己都用一年時間搞
may be 係你咁講
快極應該都要返d時間籌備啦..
我諗佢真係可能一早知
不過我諗佢男友or佢未來老公都唔會好似你咁對佢
你做果d野令佢咁心動 , 佢可能想自己結婚之前可以咁樣幸福一次
so即使知道會咁都同你開始

而樓主都總算比左個甜蜜回憶佢 , 其實已經好足夠

係呢..咁你自己開始籌備結婚d野未呀?
其實空姐有無feel到你有d野?

引用:
原帖由 Tony040131 於 2007-10-5 12:26 AM 發表

cy兄,大家男人,我都係過來人,只想講,做一件唔後悔既事,唔後悔既決定就夠了.
其他真係咩都唔使多講.
有時唔令自己後悔都係好事

回覆 #478 winki11 的帖子

應該唔知..........
我搞緊.......但我同空姐想旅行結婚,唔洗煩.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆