上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

我自細己經割左
反而好奇各位bros:
會係自己出左事去割?
定係因為貪爽去割?
定係被屋企迫去割呢?

又有冇bros係細個果陣去小便果陣唔暢順但係大個左又無事呢?

引用:
原帖由 royp510165 於 2008-5-14 07:37 AM 發表

唔係呀...我今次係第二次....上一次已經搞掂左嫁啦...

但係...我琴日洗傷口果陣...個護士要我張個X頭反出黎....
我反左..但係好痛..佢就話..無事既...

但係點知..我返到屋企之後...個傷口係咁流血...
我 ...
緊係唔好反啦
亂掂都唔好呀
個護士靠害呀
首3星期最好搵消毒砂布包住佢(要買不黏傷口果種)
割完後1個月唔好拉個傷口
2個月內唔好打jj

同埋我割完包皮後都唔洗返去洗傷口既
你砂布包住就好安全啦(小便後要換)
洗乜返去洗呀......

請問..

我岩岩割完幾日....個頭真係好鬼敏感
一掂到個頭就成個人彈起,請問要幾耐先會習慣呢?

好似無人答到我問題呢._.:smile_27:

請問:青春期割包皮會唔會影響jj發育:smile_41:

引用:
原帖由 cheung4647 於 2008-5-15 01:59 AM 發表
請問..

我岩岩割完幾日....個頭真係好鬼敏感
一掂到個頭就成個人彈起,請問要幾耐先會習慣呢?
1個月左右,
敏感會減左好多
要完全同割前一樣大約要半年

做完手術之後幾耐先可以have sex?

我成功緊反到包皮
但依家郁一郁都極痛
呢樣係咪正常嫁..咁我夜晚點樣沖涼..
依家直情郁一郁就痛.加上去廁所時又射唔準
係咪正常...?>

引用:
原帖由 流金歲月 於 2008-5-19 09:15 AM 發表
我成功緊反到包皮
但依家郁一郁都極痛
呢樣係咪正常嫁..咁我夜晚點樣沖涼..
依家直情郁一郁就痛.加上去廁所時又射唔準
係咪正常...?>
我當年(七年前)要半年先完全recover. 同你講的一樣好痛,以為成世都會係甘:').
頭兩三個月真係唔敢用水直接沖.附近地方都係用濕毛巾抹.
去廁所時又射唔準亦都係正常,所以開頭個時真係坐係度or,費時搞到一地係.:smile_24:

16碎割包皮jj仲會唔會大:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆