上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第四帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.1k  121.5k

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:20 PM 發表 查看引用來源

哈佬:071: .,...你好呀:098: .....真好呀:122: ....又有新人~~~~:036:
何以你唔好蝦佢丫~~
唔係到時....你會死得仲快丫~

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:21 PM 發表 查看引用來源
YUP~~~
我黎左啦~
加左LA~~
呵呵~

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:19 PM 發表 查看引用來源

唔~~~最衰唔係日日有丫:030: .....好懷念以前擺到廣場咁濟丫......:029:
之前我唔知...
不過呢幾日..都有~

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:21 PM 發表 查看引用來源

何以你唔好蝦佢丫~~
唔係到時....你會死得仲快丫~
喂喂喂....你地好囉喎....:028:
其實成個post最好人瓱個就係我...:027:
點解你地成日話我蝦人喎.....(蝦仁抄蛋:096: )
個個新人入到來都以為我好惡....其實我係善良底架嗎......:023: :096:

引用:
原帖由 卡妮 於 2009-5-10 12:21 PM 發表 查看引用來源

仲要係女仔呀~:096:
唉~~~識朋友又唔使分男女既:071: :096:
不過女仔可能或者應該有機會會好d囉~~~:036: :023: :122:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:25 PM 發表 查看引用來源

喂喂喂....你地好囉喎....:028:
其實成個post最好人瓱個就係我...:027:
點解你地成日話我蝦人喎.....(蝦仁抄蛋:096: )
個個新人入到來都以為我好惡....其實我係善良底架嗎......:023: :096:
我唔記得講~
紫堂月就係..教我飛CUTTER架人~
姐係我師父

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:23 PM 發表 查看引用來源

之前我唔知...
不過呢幾日..都有~
不過好彩檔砵仔羔就長期都有即.....

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:28 PM 發表 查看引用來源

不過好彩檔砵仔羔就長期都有即.....
唔好食GE.....

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:26 PM 發表 查看引用來源

我唔記得講~
紫堂月就係..教我飛CUTTER架人~
姐係我師父
嘩~~~乜教你呢d野架....
唔得唔得....等我同佢做下第二d野....
等唔好咁暴戾~~~:036:

回覆 471# 小攸攸 的帖子

好似講到我好恐怖 ~~
可知我係好善良ga~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆