上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.5k

好攰呀呢幾日。。。
我既侄仔終於出世啦~
呢幾日除左返工,仲日日去醫院,
除左睇侄仔,仲要幫手做司機,
醫院屋企大嫂屋企甘2頭轉。。

然後尋日帶埋我契仔同我fd一齊去睇bb。
先發生左一件好好笑既事。。
我契仔拉住我,細細聲同我講話想食撻撻。。
話媽媽吾比佢食,所以搵契媽我。。
我以為係蛋撻啦,就拖住契仔行下睇下有無麵包店有無蛋達賣啦~
我話食一隻吾得,契媽買一隻我地2份食啦~
點知去到麵包店,睇到啲蛋撻。
契仔問返我呢啲咩來?😲😲
甘我就問佢你想食咩撻??
佢又答我吾知咼。。
話只係成日都聽到爸爸同媽媽講食撻食撻,所以佢又話想食。
然後媽媽吾比佢食所以搵我😂😂😂
哈哈哈。。
最後我都買左一隻蛋撻坐係櫈仔度,
你一啖我一啖甘2份食完隻蛋撻。。佢食蛋多,餅皮都我食。
哈哈。。然後我話下次都係搵我買撻撻食。吾搵媽媽。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-26 05:29 PM 發表 查看引用來源
好攰呀呢幾日。。。
我既侄仔終於出世啦~

我話食一隻吾得,契媽買一隻我地2 ...
咁細個就咁識食:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-26 17:29 發表 查看引用來源
好攰呀呢幾日。。。
我既侄仔終於出世啦~

真識食,我都想食撻啊…

咁幼對腳仲話粗,好貪心啊

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-26 05:29 PM 發表 查看引用來源
好攰呀呢幾日。。。
我既侄仔終於出世啦~

契仔未見過真蛋撻??
細路仔面前不要亂說話……大人自食其果……!🤢

引用:
好攰呀呢幾日。。。
我既侄仔終於出世啦~

大比唔粗
去多D水腫……水腫影響你??!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-26 19:00 發表 查看引用來源

契仔未見過真蛋撻??
細路仔面前不要亂說話……大人自食其果……!🤢
係,教佢媽媽買返蛋撻,佢地一齊食,唔好教壞細路

總係覺得你就快又要做大嫂既外援

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-3-27 12:15 AM 發表 查看引用來源
總係覺得你就快又要做大嫂既外援
大嫂既外援者係咩呀???

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-26 07:50 PM 發表 查看引用來源

係,教佢媽媽買返蛋撻,佢地一齊食,唔好教壞細路
佢地既事。。。我咩都吾知🤪🤪🤪
不過契仔食過一次蛋撻之後,好似都幾鐘意。。。
不過太細個,應該吾食得太多隻。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆