上一頁下一頁
發新話題

一個淫底女仔的自白

收藏  |  訂閱
539  47.1k

引用:
原帖由 fatkin191 於 2018-4-1 02:38 PM 發表 查看引用來源
你好,我米8高,jj  好似女仔手臂咁粗,未試過有囡我我玩係少過三次高潮
試過先知係咪真係咁得,不過少搵SP喇,多數ONS,一言不合就出出火,屌屌閪

引用:
原帖由 leetomm 於 2018-4-1 08:00 PM 發表 查看引用來源
大食女正啊
大食男仲正,女仔可以任屌任砌,男仔未必可以隨時任屌任砌

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-27 11:20 PM 發表 查看引用來源

日本AV真係好假,聽到條女好嗲咁叫已經唔想睇或者mute左黎睇,我多數睇歐美,歐美d 女仔真係勁正,戰鬥格,而且即使多P甚至黑鬼屌閪都好尊重,我鍾意睇佢地插幾下又奶下西,條女又含下撚咁,完全唔使夾就埋牙,日 ...
AV 係部戲,女人要的係感覺安全所以女人睇有正常部份AV係會向得好正,而男人睇正常嗰啲AV,睇得多了,可能會覺得沉悶和單調,所以嗰啲暴力變態會一啲唔太理解的人,如果遇到SP會就引發現唔專重的情況出現。

引用:
原帖由 roykong515 於 2018-4-2 03:24 AM 發表 查看引用來源

香水係引你想要,但有啲油或藥膏既係增加妹妹既血液循環,令到佢再敏感啲
原本已經係敏感體質,再查咪會渉身虛脫?

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:20 AM 發表 查看引用來源

不好意思,妳的取向有無清楚講比伴侶聽,可能有啲男人會有啲主奴的傾向,而又知妳同一般女仕口味唔同,種而表錯情用咗一啲唔恰當的方法引致妳不開心。
一開頭冇交代咁清楚,就好易lai野

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2018-3-28 02:00 AM 發表 查看引用來源
作為一個女奴,我想喺度講下,我只係會喺主人面前係咁樣,其他人我唔會咁,而我同主人喺主奴範疇裡面同樣得到快感,即使係被主人羞辱,懲罰,折磨,我都有快感,因為同主人之間係有愛嘅存在,所以 ...
咁咪幾好囉,最重要係了解到對放的需要。

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 02:10 AM 發表 查看引用來源

呢點我明,但建基於主奴關係,奴會鍾意討好自己主人,甚至乎因爲主人從自己身上得到快感或者征服感而覺得喜悅同滿足!

但我宜家講緊係SP或者ONS,有時見你敏感d易濕d就當左個女仔係奴,不停侮辱你,講d ...
師姐加油

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 05:17 PM 發表 查看引用來源

咁我又唔會忍心要對方淨係滿足自己冇得射,我都想對方鍾意同我搞野架
正,好對手

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:25 AM 發表 查看引用來源

咁個啲可能係有啲變態,一個人對對方有性趣經過愛摸就會有生理反應,而佢地咁樣對妳真係有啲問題,咁應識嗰啲人在那裡認識㗎?小心的保護自己好喎。
所以開始會嚴選交手對象,都唔係18,22。唔再因爲對方講幾句就出黎屌閪,我唔係雞,你地想我就要排開d時間黎就你屌我!

好多人劈頭第一句就問我幾時有機會比佢屌,呢種就扣左一半以上分啦!你好想屌我,關我咩事?我唔想比你屌囉!

所以宜家情願ons

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:35 AM 發表 查看引用來源

絕對認同妳講法,性係雙向的,可以同伴侶溝通尋求滿足對方的需要簡直係一大快活滿足的樂事,如果只係單方向滿足自己的需要咁樣就自私啲了。
除非個女仔好迷戀你,先會為左滿足你性需要而乜都就晒你!做主奴可能唔錯!如果你係已婚或者有另一半就十分危險,女因為呢種關係好易乃野!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆