上一頁下一頁
發新話題

人妻 -3P之初體驗 P29 4P之序幕 P40

收藏  |  訂閱
660  135.9k

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-12 03:34 PM 發表 查看引用來源

所以除時經驗多過我
:smile_30::smile_30:你多P,升起LEVEL X3 X4 咁上WO:smile_30:

呢樣要襯天氣涼涼地玩,一個營4個人剛剛好,不過要細聲玩,否則引山賊 :smile_o13:
引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-12 11:12 AM 發表 查看引用來源

有啲想,野外露營玩

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-12 03:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:你多P,升起LEVEL X3 X4 咁上WO:smile_30:
宜家啲後生啲多p經驗多過我喇,哈哈

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-1-12 06:17 PM 發表 查看引用來源
呢樣要襯天氣涼涼地玩,一個營4個人剛剛好,不過要細聲玩,否則引山賊 :smile_o13:

野外都要忍,呢啲環境,叫得愈大愈好喇,哈哈,有山賊,咪叫佢一齊玩囉,mmmff ,佢地可以休息玩耐啲,哈哈

咁到時請話我知地點,等我做1次山賊
引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-12 08:25 PM 發表 查看引用來源

野外都要忍,呢啲環境,叫得愈大愈好喇,哈哈,有山賊,咪叫佢一齊玩囉,mmmff ,佢地可以休息玩耐啲,哈哈

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-1-12 10:37 PM 發表 查看引用來源
咁到時請話我知地點,等我做1次山賊

我驚你到時行到入去無哂力咋喎,哈哈

咁我再操勁啲體能先 :smile_o13:

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-12 08:21 PM 發表 查看引用來源

宜家啲後生啲多p經驗多過我喇,哈哈
:smile_14::smile_14:唔係AR MA..有沒有介紹先:smile_40:

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-1-13 12:43 PM 發表 查看引用來源
咁我再操勁啲體能先 :smile_o13:
最少要操到你張頭照我先收貨,haha....

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-13 02:37 PM 發表 查看引用來源
:smile_14::smile_14:唔係AR MA..有沒有介紹先:smile_40:
呢個引版都有喇,我識到都叫佢同我同B 一齊玩先喇,哈哈,你有都介紹俾我喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆