上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.3k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 01:57 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=446641823&ptid=26009313]查看引用來源[/url
佢擺明另有目的啦~借D 2 攬你條腰~睇你有咩反應~無反應繼續上個種人~
仲要過一排先認~佢傻傻地嫁?~仲問個女仔介唔介意~痴線:smile_o02:

其實你真係可以打巴佢嫁~我支持你`
算la
都過左去
如果我無出聲,我諗個結局有可能變左個意外咁,俾人誘姦左(係D提起我先覺
打佢都嫌整污糟對手

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 02:19 AM 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/viewth ... =5719792&page=1
http://www.188channel.com/viewth ... =5822682&page=1

終於搵到出黎啦~:smile_o16: ...
你而家先知?
出遊戲仲花心機過出文,所以好少出

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 02:25 AM 發表 查看引用來源

好似食堅果,南瓜之類有幫助掛,我唔係男人,所以我唔清楚
好似話每個月平均21次以上,可以預防前列腺癌
平均21次:smile_o04::smile_o16:~有咩人會得呀~想死人咩:smile_o03:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 02:27 AM 發表 查看引用來源

算la
都過左去
如果我無出聲,我諗個結局有可能變左個意外咁,俾人誘姦左(係D提起我先覺
打佢都嫌整污糟對手
有野就梗係要出聲啦~唔好啞忍呀~後果好嚴重嫁~
不過經一事長一智~我估你又叻左啦~:smile_o12:
下次帶眼識人啦~:smile_o11:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 02:28 AM 發表 查看引用來源

你而家先知?
出遊戲仲花心機過出文,所以好少出
真係而家先知~:smile_o14:
你變左咁多~呢個POST好似人地D心靈交流POST咁~連人流都少~
你之前D POST 又多人~又多相~我以為係兩個人~
所以我鍾意玩遊戲呀~:smile_o06:有猜謎遊戲個D我都會入去睇下~:smile_o13:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 10:42 AM 發表 查看引用來源
平均21次:smile_o04::smile_o16:~有咩人會得呀~想死人咩:smile_o03:
平均21次,我識人有

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 01:32 PM 發表 查看引用來源

平均21次,我識人有
咩年幾丫:smile_o14:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 10:48 AM 發表 查看引用來源
有野就梗係要出聲啦~唔好啞忍呀~後果好嚴重嫁~
不過經一事長一智~我估你又叻左啦~:smile_o12:
下次帶眼識人啦~:smile_o11:
完全覺得俾條友呃左
以後都會少俾人黎我間房
無謂俾機會人
我都覺我眼光好有問題,個單就算la,都唔知點解2個分組d組員都可以咁仆街

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 10:52 AM 發表 查看引用來源
真係而家先知~:smile_o14:
你變左咁多~呢個POST好似人地D心靈交流POST咁~連人流都少~
你之前D POST 又多人~又多相~我以為係兩個人~
所以我鍾意玩遊戲呀~:smile_o06:有猜謎遊戲個D我都會入去睇下~:smile_o13:
我每個post都會有變化
咁先代表我有慢慢成長
同一個人黎架

引用:
原帖由 gum717 於 2016-8-21 01:35 PM 發表 查看引用來源
咩年幾丫:smile_o14:
廿頭,廿尾,三頭都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆