上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.5k

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 07:06 PM 發表 查看引用來源

我會plan定點樣引條仔。。開波後就執生啦:smile_o01:
太多變數...
最多都係ready定D野囉:smile_o10:但到時點玩就睇live架啦

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 06:54 PM 發表 查看引用來源

無期望,就無失望,吾諗。。:smile_o10:
俾sl攪到好滿足,無失望喎:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2-7-2016 07:07 PM 發表 查看引用來源
俾sl攪到好滿足,無失望喎:smile_40:
洗吾洗番工,師兄。。失望就吾po出嚟。。要舒發下種激情嘛

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 07:11 PM 發表 查看引用來源

洗吾洗番工,師兄。。失望就吾po出嚟。。要舒發下種激情嘛
放左幾日假,聽日要番啦:smile_40:

激情過後仍回味無窮:smile_14:

引用:
原帖由 degree06 於 2-7-2016 07:13 PM 發表 查看引用來源

放左幾日假,聽日要番啦:smile_40:

激情過後仍回味無窮:smile_14:
好可憐,星期日都要番:smile_o14:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 07:16 PM 發表 查看引用來源

好可憐,星期日都要番:smile_o14:
番左呢份工,我已不分星期六日紅日啦,hha:smile_40:

妳呢,星期一番?

引用:
原帖由 degree06 於 2-7-2016 07:17 PM 發表 查看引用來源
番左呢份工,我已不分星期六日紅日啦,hha:smile_40:

妳呢,星期一番?
Haha, 我都係,番咗呢份工,晚晚ot, 有時星期六,日又要番,分吾到星期幾?

係呀,星期一番工

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 07:24 PM 發表 查看引用來源

Haha, 我都係,番咗呢份工,晚晚ot, 有時星期六,日又要番,分吾到星期幾?

係呀,星期一番工
ot有冇水補架:smile_40:

香港工時長,假期少,好d諗就可以搵多d,但私人時間就減少好多:smile_14:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-2 07:24 PM 發表 查看引用來源

係呀,星期一番工
好正,俾E粗暴插完之後就內射
我都要用你既相對你粗暴發洩下

我聽日都要返工啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆