上一頁下一頁
發新話題

((重整相片#1215)) D妹與香討師兄巧合的遇上

收藏  |  訂閱
1.6k  120.7k

引用:
原帖由 cuson266 於 2015-10-4 11:21 PM 發表 查看引用來源
師姐啲post真係由細睇到大haha

你係講你條J由細睇到大咋:smile_o13:

D妹幾時有update 同遊戲玩啊? 我上下既頭都等左好耐啦~

引用:
原帖由 純情住家男 於 2015-10-4 10:56 PM 發表 查看引用來源
我成日虐待佢同好粗暴咁對佢架喎:smile_44:
Baby:smile_o09:
我唔覺得你虐待我同粗暴囉:smile_o06:情趣:smile_o05:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-4 11:32 PM 發表 查看引用來源

Baby:smile_o09:
我唔覺得你虐待我同粗暴囉:smile_o06:情趣:smile_o05:
睇到都覺得幸福啊~

唔錯唔錯

:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
估丫估:smile_40:

估下男主角想D妹著咩訓,估中post相:smile_34:

A...粉紅色睡衣:smile_47:
B...白色喱士露背睡衣:smile_46:
C...和服款開胸中袖衫
D...齋底底,蓋被仔雙手渣波訓

十二點開估:smile_15:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-4 11:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
估丫估:smile_40:

估下男主角想D妹著咩訓,估中出相:smile_34:

A...粉紅色睡衣:smile_47:
B...白色喱士露背睡衣:smile_46:
C...和服款開胸中袖衫
D...齋底 ...
選擇b

我一定加自己意見啦~C 可以享受兩種感覺啵~

A~

D

上一頁下一頁
發新話題