上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.0k

引用:
原帖由 陽光魅 於 2012-9-5 01:35 AM 發表 查看引用來源
咁不如講下咩情節令你最 high ? 可能同我差唔多~~:smile_47:
唔想打字,有啲想訓,你話我知你的我回應你好嗎?

引用:
原帖由 33083391 於 2012-9-5 01:35 AM 發表 查看引用來源
精彩嗎?:smile_o05: 有冇睇到濕晒:smile_o09:
睇嗰時當然有啦!

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-5 01:40 AM 發表 查看引用來源

睇嗰時當然有啦!
咁 有冇雖要呢:smile_o05:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-5 01:39 AM 發表 查看引用來源

唔想打字,有啲想訓,你話我知你的我回應你好嗎?
哈....我覺得你隻手忙緊攪其他野, 唔得閒打字!! 眼訓就上床訓啦~~唔好咁心野 !

去訓啦~~:smile_o07:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-4 01:03 AM 發表 查看引用來源
成果
麼也黎嘎?

good i like it

返來未呀大奶奶

續前回….
B先生在chartroom識咗去玩msn,佢係在內地工作的香港人,我哋都有好多野傾,不過都係文字上的交流,交流睇咩av, 鍾意咩post, 鍾意睇咩電影,正經的唔正經的都在網上聊,佢年齡大我一些好似大哥話咗好多工作同男人的睇法,巧合的係我哋都好鍾意一套叫[年年有今日]的電影,佢話如果佢可以係嗰男主角,我係女主角就好了。佢話我知佢因為長期在內地又冇女朋友好慘,連想打飛機都起唔到,好驚自己唔得….當時我唔知點回應佢,佢話同我係網上傾咗咁多,好想了解我多啲,年少冇知的我send咗相給佢,當然佢有回啦!於是在MSN內的內容….
B: 嘩~~你你你好正呀!咁大對,係邊一CUP呀?可以話我知嗎?
我: E囉!
B: 我起唔到的機都有啲動靜, 好想渣下呀!

我當時想佢真唔真呀!算啦~打下字令佢HIGH下幫到佢都好,跟住我就咁玩…

我: YEAH~~你做咩喎~~~用手摸人,你收埋的咩野係度呀?我……可以摸下嗎?
B: 當然最好啦~ 我都唔客氣想伸手入你件衫裡面…HEHE~~~
我: 咁我用手囉喎~~~呀! 你掂緊邊度~呀呀呀呀, 我個LINLIN硬晒啦~~
B: 你可以用口幫我嗎?
我:唔~~~
B: 正呀,我想除咗你件衫同BAR, 俾我欣賞下你的E CUP
我: (面紅) 你……唔好啦好怕羞呀
B: 唔怕啦~~~我一手渣你,一手想向下進發囉
我: 耶~~呀……呀…..呀….唔好啦…人哋..呀…人哋….
B: 嘩, 你好濕喎…我唔客氣啦….HEHEHE
一隻手指唔夠,我要三隻…..
我: 呀……你….呀….….唔好啦唔……好….呀
B: 我想舐下呀
我: 你條脷……呀…呀
B: 我以家將我支野入去啦.
我: 唔……呀呀呀呀,快啲快啲,我定唔住你支野,好HIGH呀!
B: 我都係。HEHE~~多謝你呀!今晚我終於得咗,如果返香港揾你打塲友誼波就好…

這晚之後,我哋間中在MSN咁你一句我一句維持咗一年左右,係唔係真係幫到佢我唔知丫,佢話有囉。佢返來香港之後有揾過我,我哋有見過,但因為我經過C的事件後唔敢再放任,佢知道我的事佢冇迫我,而且我當時就好似灰姑娘一樣一定要零時前返屋企,所以真實係冇同佢做過。佢一直期待我同男友分手,可是最後我結婚了,佢也只好放棄。

C君下回待續

引用:
原帖由 (小飛) 於 2012-9-5 11:54 PM 發表 查看引用來源
返來未呀大奶奶

返咗,要去洗白白先可以來呀!:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆