上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  73.4k

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-5-31 01:48 PM 發表 查看引用來源

所以話:有錢唔係大X哂~~~~~:smile_03:  
做咩咁肉緊呀卡卡

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-31 02:12 PM 發表 查看引用來源

有矛邊間 安全
又巧似企咁平呀 :smile_38:
其實真係吾敢講邊間會安全~惟有盡量去啲大場玩~可以既話就過左大運會先玩囉:smile_42:

平野矛好~吾好貪平呀老紀:smile_38:

如果真係要平可以諗下去雄獅~只有450/550兩種價錢~由於相對平~你預左囡囡質素會好普通~仲有吾知安吾安全架:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-31 02:25 PM 發表 查看引用來源

其實真係吾敢講邊間會安全~惟有盡量去啲大場玩~可以既話就過左大運會先玩囉:smile_42:

如果真係要平可以諗下去雄獅~只有450/550兩種價錢~由於相 ...
無錯,便宜莫貪~~~~~

唉!睇怕都要轉地方玩了!十五日,怕怕,怕怕!

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-5-31 02:29 PM 發表 查看引用來源

無錯,便宜莫貪~~~~~  
仲係咁肉緊既

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-5-31 02:35 PM 發表 查看引用來源
唉!睇怕都要轉地方玩了!十五日,怕怕,怕怕!

九哥~一於過馬交搵食啦:smile_44: :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-31 14:25 發表 查看引用來源

如果真係要平可以諗下去雄獅~只有450/550兩種價錢~由於相 ...
包埋房?

咁禾10月先去law :smile_54:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-31 02:53 PM 發表 查看引用來源

包埋房?

咁禾10月先去law :smile_54:
好似係~:smile_13:
你最好十月先去啦:smile_38:  

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-31 15:02 發表 查看引用來源

好似係~:smile_13:
你最好十月先去啦:smile_38:   
但你過幾日又自g去 :smile_54:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-31 03:17 PM 發表 查看引用來源

但你過幾日又自g去 :smile_54:
你未去過既場就無謂博啦~話晒作客都蝕晒章~我都係去返主場就相對安心啲咁解~我都吾敢周圍走喇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆