上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  72.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-21 08:06 PM 發表 查看引用來源

chrissie??sure la~~~~~~~~~~~~~~
我都好了解你架!b 姐

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-21 08:08 PM 發表 查看引用來源

唔好咁諗喇,學chris妹話齋,你女友可能係愛在心裡姐,
有d野唔係下下畫公仔畫出腸架~~~
無聲勝有聲,心意最緊要~
b 姐,多謝你安慰,自己知自己事,我同 gf 都無乜將來,其實我地既感情都淡哂,掙在幾時正式散架唶…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-21 08:06 PM 發表 查看引用來源

chrissie??sure la~~~~~~~~~~~~~~
你淨係鍚哂 chrissie 唔鍚我架啦…

SUPPORT GOOD POST.PRETTY LEGS

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 08:26 PM 發表 查看引用來源

無錯呀 ~~ :smile_38: :smile_38:
唉!我知你同 b 姐都好好心地,但係我兩個你地唔明架啦!又方便係樹講!都係順其自然算把喇… 多謝兩位師姐/妹…

己按了推荐

Chris 妹,97 啦!post 新相啦!年尾年流比個九折吖痳…:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 03:50 PM 發表 查看引用來源

唔係好晒之嘛.....:smile_o06:
再曬就打你patpat:smile_30:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-19 04:39 PM 發表 查看引用來源
前嗰排做左一個決定...但我無將呢個決定話比男朋友知...
搞到自己個心好唔舒服...連出 report 嘅心情都無... :smile_13:
尋晚同佢食飯...終於鼓起勇氣向佢坦白...佢無嬲我...
仲講左好多窩心嘅 ...
Chrissie,過百啦 ~ 102 喇!仲唔貼新相…快啲波…唔好咋帝瞓左敎… :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

我會整暖咗先同內子玩,因為一凍咗佢就無feel
引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 07:08 PM 發表 查看引用來源

不過我唔鍾意震蛋凍冰冰咁啊....:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆