上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.8k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 09:47 AM 發表 查看引用來源
田長田長 , 如果有團友同你既主場囡囡過夜 , 之後俾囡囡偷錢 , 你會唔會學某知名團長甘 , 係國內多留一晚 , 之後返你既主場陪同團友討回公道呀 ?
:smile_53::smile_53:
RYU 師兄,你問嘅問題好到位好實在,我都好想知道 Andy田長會如何處理!

另外,我想請教一下,是小弟親身經歷(不是Andy田長個田),如果跟田,講明帶條女過夜,同老豆,同田長講明,都係長江黃河,乜 seven 都話無問題。但半夜 3點幾,條女喊走。找人找不到,打電話 5 接,過後一直無人問你個晚發生乜事,直頭當係時運高,無見過無識過我呢個田員!咁作為田員嘅我,又可以點做???:smile_41: :smile_41: :smile_41:

恕我直言,屎勿鬼田長幾唔好聽!

回覆471# 的帖子

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 11:15 AM 發表 查看引用來源RYU 師兄,你問嘅問題好到位好實在,我都好想知道 Andy田長會如何處理!另外,我想請教一下,是小弟親身經歷(不是Andy田長個田),如果跟田,講明帶條女過夜,同老豆,同田長講明,都係長江黃河,乜  ...
多謝克仔田員報料!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 11:15 AM 發表 查看引用來源

RYU 師兄,你問嘅問題好到位好實在,我都好想知道 Andy田長會如何處理!

另外,我想請教一下,是小弟親身經歷(不是Andy田長個田),如果跟田,講明帶條女過夜,同老豆,同田長講明,都係長江黃河,乜  ...
你有冇睇過英雄本色呀 , 狄龍同哥哥有場經典戲 , 你重有冇印象呢 ? 我就借用狄龍其中一句對白 , 來回答你既問題啦 !

DUPPLO , 我已經 .... 冇做團長 .... 好耐啦 !

:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 12:23 PM 發表 查看引用來源

你有冇睇過英雄本色呀 , 狄龍同哥哥有場經典戲 , 你重有冇印象呢 ? 我就借用狄龍其中一句對白 , 來回答你既問題啦 !

DUPPLO , 我已經 .... 冇做團長 .... 好耐啦 !

:smile_o13::smile_o13::smile_o13:
做左田丁:smile_o04:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 09:47 AM 發表 查看引用來源
田長田長 , 如果有團友同你既主場囡囡過夜 , 之後俾囡囡偷錢 , 你會唔會學某知名團長甘 , 係國內多留一晚 , 之後返你既主場陪同團友討回公道呀 ?
:smile_53::smile_53:
係咪五葉瓜事件:smile_41:

知深團員都應該知:smile_38: ...問問題要去發問區:smile_45:

現在團長質素....有待驗證:smile_45:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-2-23 12:41 PM 發表 查看引用來源

係咪五葉瓜事件:smile_41:
你都幾留意時事喎。:smile_o12:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 12:23 PM 發表 查看引用來源

老師幾時出田?我一定g持。:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆