上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-15 03:16 PM 發表 查看引用來源
笑到我收吾到制:smile_30: :smile_30:
所以話佢口技都吾差架:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-15 15:02 發表 查看引用來源

E兄....你睇我好...我睇你好啦....我有好多野煩.....你不知道......感情事上一敗塗地.......到現在.....才好一點.......
:smile_30: 高總當然明白,至於感情也不可用失敗來形容,每個人用情不一样,輕重有別,你太重情而已,

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-12-15 03:16 PM 發表 查看引用來源
做得院長都遲大到,怪唔知得龍醫都擴工啦 (只限逢星期一去完醫女病人)

金仔~我之前講既頭肩頂形態仍然存在架~小心股市呀:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-15 01:48 PM 發表 查看引用來源
午安!大頭兄,心情好D沒有:smile_41: 不要为D自以为是的人煩惱:smile_38: ,依家D佗地太多有公主病:smile_30:
Thks~E兄~:smile_35: 本應冇咩野..但D病人仲係度發雞癲...真係:smile_19:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-15 03:27 PM 發表 查看引用來源

Thks~E兄~:smile_35: 本應冇咩野..但D病人仲係度發雞癲...真係:smile_19:
吾駛咁介意人地做啲咩野/講啲咩野喎~:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-15 03:25 PM 發表 查看引用來源

原來....你一直都不欣賞我......:smile_42: :smile_42: :smile_42:
你當然欣賞你....認識你是我既福氣:smile_38:

如果今天將失去眼前的一切
剩低清風兩袖也不計
唯獨妳一個是不可給取替
是我生命裡的一切 Wooh
如早知今生跟妳有幸可相愛
在當初應更努力為未來

其實我知道是可一不可再
下半生准我留住妳一直相愛
曾聽說有許多戀愛
沒有結果卻剩傷心者感慨

令我都刻意避開
是我不敢相信真愛
但你不惜真心真意對待
竟令我再感到意外
讓我獻出同樣被愛
全面喝采

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-15 03:33 PM 發表 查看引用來源
當然欣賞你....認識你是我既福氣:smile_38:
更正...是我:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-15 15:23 發表 查看引用來源
E兄既論調我一直好欣賞....不溫不燥,夾雜豐富人生既經驗...好似深山高人一樣,真係有排我地去學.
有冇搞錯,院長,呢度人生經驗閱歴豐富有誰及得你,我都係比你呀,高總呀,龍E吸引才會上黎聊聊,好彩我吾係女,如果係女一早爰上你:smile_30: :smile_30: :smile_30: 呢度有誰及得上你,豐趣幽默,說話扺死,性格鮮明:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-15 03:33 PM 發表 查看引用來源
你當然欣賞你....認識你是我既福氣:smile_38:
甘我呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆