上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.4k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

去信德買套票咪得囉~~:smile_o01:
我要你帶:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-28 03:04 PM 發表 查看引用來源
男人找不到女朋友的八大特征
一、 窮
我想這已經是共識,沒錢?那就別想談女朋友了,別再幻想著什麼純潔無暇愛情了,都是扯淡。當你憋著小嘴憤憤不平的拿這個詛咒分手女友的無情的時候,那只能說明你無能懦夫懶惰加 ...
你係咪響度影射我地阿輝哥啊、、、:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 03:15 PM 發表

我要你帶:smile_o05:
驚條撚咩~~又唔洗查証嘅~:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-28 03:18 PM 發表 查看引用來源

你係咪響度影射我地阿輝哥啊、、、:smile_o11:
你咩事呀...我踏親你條貓尾呀:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-28 03:18 PM 發表 查看引用來源

驚條撚咩~~又唔洗查証嘅~:smile_o01:
我矛話驚查証喎...有人一齊去開心d嘛:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 03:19 PM 發表

我矛話驚查証喎...有人一齊去開心d嘛:smile_o05:
我琴晚先去完喎~~:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-28 03:21 PM 發表 查看引用來源

我琴晚先去完喎~~:smile_o05:
你唔叫禾?有好野唔叫兄弟一齊去...你咁衰架~~~~~:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 03:24 PM 發表

你唔叫禾?有好野唔叫兄弟一齊去...你咁衰架~~~~~:smile_o03:
:smile_o10: 即興咪去囉~~下次叫埋囉

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-28 03:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 即興咪去囉~~下次叫埋囉
好呀...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 03:32 PM 發表

好呀...:smile_o01:
不過我三個月都去唔到一次sn架喎~~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆