上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.1k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 01:05 PM 發表 查看引用來源

做生意...唔係咁做既......
成十年客...就係咁先頭痕

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:07 PM 發表
本身我係鋤泥架 煮到埋身都要睇睇
我只不過係........一個打字員.....而家日日上網打字..........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 01:08 PM 發表 查看引用來源

黎我公司.......我實請你.........你咁答既話..............
如果我答你lc=letter of credit,咁你請吾請我呀:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 01:08 PM 發表 查看引用來源

黎我公司.......我實請你.........你咁答既話..............
你請我啦!  我答左啦

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:10 PM 發表
成十年客...就係咁先頭痕
咁咪又係果句.......講過信字.........你把口........得既........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 01:11 PM 發表 查看引用來源

我只不過係........一個打字員.....而家日日上網打字..........
咁勤力....下個月又加人工.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 01:09 PM 發表 查看引用來源

失敗者.......
咁點樣先可以變做成功者呀:smile_o06:

引用:

HAHAHA...

我做左十年出口

我自己真係唔識 LC :smile_o05:

每次見工 都話 以前D客 TT 既

所以成日見5成 :smile_o02:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:07 PM 發表 查看引用來源
本身我係鋤泥架 煮到埋身都要睇睇
太陽油都就快煮到埋身,除定褲啦:smile_o01:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 01:12 PM 發表 查看引用來源

咁咪又係果句.......講過信字.........你把口........得既........
我點同佢講.....唔通講你一定要找數,我淨係信你一個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆