上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.3k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-1 22:06 發表 查看引用來源

老闆......佢係....醫師黎架......矛佢唔電架.........:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
係咪婦科架

禾又去玩色中

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-1 10:09 PM 發表 查看引用來源
係咪婦科架
因道原果隻

大家好, 剛剛係廣州回來, 回來時在二線居然有人查車, 好勤力 :smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-1 22:11 發表 查看引用來源
因道原果隻
白帶綠豆沙定係念珠西米露:smile_03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-1 10:14 PM 發表 查看引用來源
大家好, 剛剛係廣州回來, 回來時在二線居然有人查車, 好勤力 :smile_o01:
查失車牙?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-1 10:17 PM 發表 查看引用來源
白帶綠豆沙定係念珠西米露:smile_03:
念珠西米露:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-1 10:03 PM 發表 查看引用來源
咁鬼惡......巧驚
其實.....好簡單.......我留意到我地個網名旁......有一個倒轉三角形.......指一指佢......就睇到自己個最後登錄日期......(手機上除外)咁我就搵番龍兄出過既post.......就知道龍兄最後登錄日期.......就係1-6-2010........
佢一般都係喺公司上........好少返屋企上.......喺公司大多數都會關機......而佢又講過有個弟弟.....咁佢細路都會上網掛.......佢又講過.....想買部netbook......咁就証明佢得一部電腦喺屋企啦........最後既結論.....就係龍兄佢.........玩我地........:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-1 22:19 發表 查看引用來源
念珠西米露:smile_o03:
野5野呀:smile_03:

各位師兄,很對不起,又再令大家擔心,我沒事,只是幾日前發生了一些事情,令我很心煩,什麼心情也沒有了,連說話的衝動也沒有了,至於什麼事我就不方便說,但你們放心,不是感情事,很感激各位師兄對我的關心,待我處理好事情後再同你們聊天,跟你們聊天真的很開心...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆