上一頁下一頁
發新話題

sweetie 第一次開post分享>3

收藏  |  訂閱
567  30.2k

引用:
原帖由 sbsing 於 2010-2-17 05:27 AM 發表 查看引用來源

我都話同你年齡相若:smile_o10:
我唔記得左嘛:smile_o05:
耶...唔知點解聽到差唔多年紀既就好興奮..好想要...

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:25 AM 發表 查看引用來源

熱數 , 黑絲one piece唔好咩?大飽眼福喎!
我就casual為主
casual得黎有時有d野睇咪夠囉
我好少化妝...keep住skin好 , 就唔洗搵野遮啦
不過不敵黑眼圈=.=
我都唔鍾意女仔化妝呢

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:28 AM 發表 查看引用來源

衰人:smile_o05: 波餅岩唔岩胃口...haha
食撻得唔得先:smile_o05:

頂 3:2 比AC挽回一線生機

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:28 AM 發表 查看引用來源

衰人:smile_o05: 波餅岩唔岩胃口...haha
我要食粉紅 lin  36D 波餅

引用:
原帖由 szetoafk 於 2010-2-17 05:28 AM 發表 查看引用來源
我覺得 sweetie20 玩 2 男 1女最合你
未試過呀...
但又怕應付得一個 , 又忽略第個..haha
我單核心ga ja

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:29 AM 發表 查看引用來源

大把師兄幫你la 你開句聲:smile_o10:

唔怪之得你係甘話我衰人 隨時搞濕你

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:25 AM 發表 查看引用來源

熱數 , 黑絲one piece唔好咩?大飽眼福喎!
我就casual為主
casual得黎有時有d野睇咪夠囉
我好少化妝...keep住skin好 , 就唔洗搵野遮啦
不過不敵黑眼圈=.=
有咩好唔好..而家d女仔咪有樣唔show野..
無樣咪show對腳~要睇野大可落LKF~
我對係條街到"睇"女無咩興趣..= ="
我比教姿整既男仔..有時真係著令d無咁舒服~
casual係好..女仔著casual總好過為show野而穿衣物~
少d化狀啊..唔係好易殘嫁..最重要早d訓-.-雖說我都好夜訓xd

引用:
原帖由 sbsing 於 2010-2-17 05:28 AM 發表 查看引用來源

你又會識埋晒d甘既人:smile_o04:
上網識ga...不過佢份職業都幾正經(雖然近來經常傳出呢種職業既人成日非禮人)
所以我先同佢一齊2年

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:29 AM 發表 查看引用來源

差唔多年紀會好0的嘅咩?

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 05:30 AM 發表 查看引用來源

未試過呀...
但又怕應付得一個 , 又忽略第個..haha
我單核心ga ja
一個插一個吹, A 射完到 B 插, B 射先又到返 A

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆